Dokonale fungující partnerství pomáhá vytvářet mimořádnou zákaznickou zkušenost

Zveřejněno 21/02/2018 by blogsadmin
Upozornění: tento článek je starší než jeden rok a nemusí obsahovat aktuální informace.

By Kirsten Cox, Vice President Marketing, EMEA, VMware

Jedním z aktuálně nejvýznamnějších trendů digitální transformace je snaha o zajištění maximálního komfortu pro zákazníků i zaměstnance. Zkušenost zákazníků a interních uživatelů byla i stěžejním tématem na letošní konferenci VMworld Europe. Ukazuje se, že převratné moderní technologie – jako cloud, mobilita a nové přístupy k bezpečnosti – napomáhají takové vize realizovat. Mnoho podniků a organizací si již dokázalo odpovědět na otázku „Proč zavádět změny?“ a řeší otázku “Jak na to?“.

Jak zajistit skvělou zkušenost pro zákazníky? Jak k tomu může přispět multicloudová strategie? Jak zaměstnancům poskytnout efektivnější nástroje? A jak jim mohou mobilní technologie usnadnit práci a zvýšit jejich produktivitu? Takové otázky si kladou byznysové i IT týmy při přípravách na zásadní transformaci, která probíhá ve všech segmentech trhu.  VMware naštěstí dokáže spolu se svými 33 000 partnery v regionu EMEA na všechny odpovědět.

Náš partnerský ekosystém, který nám mohou ostatní v odvětví závidět, je jedním ze hlavních předpokladů, abychom dokázali poskytovat špičkové technologie a řešení, která jsou z obchodního hlediska skutečným přínosem pro podniky, které usilují o změnu. Na otázku jak odpovídáme řešením toho, co spatřujeme jako čtyři strategické IT priority našich zákazníků a čím se IT dostává do popředí transformace, jejímž cílem je vyniknout nad konkurencí díky mimořádné úrovni zákaznické zkušenosti a interakce.

Za tyto priority považujeme modernizaci datového centra tak, aby podporovalo obchodní inovace a růst, a umožnění integrace veřejných cloudů, které poskytne svobodu volby a zajistí nejlepší možné využití cloudových technologií. Další prioritou je zavedení digitálního pracovního prostředí, které umožní zaměstnancům produktivně pracovat odkudkoli a zajistí, aby správní lidé měli přístup ke správným informacím. A na závěr priorita nejdůležitější – transformace bezpečnosti tak, aby data, aplikace, zařízení, datová centra a cloudy byly bezpečné a splňovaly všechna pravidla, předpisy a zákony.

Na letošní konferenci VMworld Europe jsme nabídli ještě účinnější nástroje, které umožní podnikům, státní správě i poskytovatelům služeb získat užitek z cloudových, mobilních, bezpečnostních a síťových virtualizačních (NFV) technologií, např.:

Poptávka po těchto řešeních na trhu stoupá, což je pro naše partnery a zákazníky potvrzením dobré volby. Počet zákazníků užívajících VMware Virtual SAN vzrostl na 10 000 z 8 000 v předchozím čtvrtletí, což představuje nejrychlejší růst od uvedení ESX na trh. Náš ekosystém cloudových služeb Cloud Provider Programme se rozrostl o 30 %. Veškeré pokročilé technologie včetně NSX a EUC rostou dvou- nebo trojciferným tempem, v mnoha případech rychleji, než předpovídali nezávislí analytici.

IDC odhaduje, že 77 % podniků plánuje do dvou let zavést multicloudovou strategii. Gartner předpovídá, že trh hyperkonvergované infrastruktury (HCI) dosáhne do roku 2020 hodnoty 8,5 miliardy dolarů. To jen pro ilustraci, jak velká tržní příležitost se zákazníkům a partnerům dnes nabízí.

Partnerstvím k dokonalosti

Společnost VMware si uvědomuje, že jsou to její partneři, kdo hraje ústřední roli při realizaci toho všeho – proto prohlubuje partnerství s poskytovateli cloudových služeb zapojených do rozsáhlého programu Cloud Provider Program i se společnostmi jako IBM a AWS. Jsou to oni, kdo buduje a udržuje vztahy s koncovými zákazníky, je s nimi v každodenním kontaktu, hovoří s nimi o jejich problémech a poskytuje široké spektrum řešení a služeb, které jim umožňují naplňovat priority a dosahovat obchodních výsledků.

Ukázkou takového řešení na letošní konferenci byl problém, s nímž se potýkal přední britský prodejce nábytku DFS, který potřeboval rychle reagovat na rostoucí zájem zákazníků o mobilní a online nákupy. Ve spolupráci se společností Rackspace, která je zapojená do partnerského programu Cloud Provider Programme, zvolil pro svoji transformaci cloudově orientovanou infrastrukturu, kterou je možné škálovat podle potřeby, což pomáhá udržovat náskok před konkurencí. Lepší zákaznická zkušenost v online a mobilním prostředí pomohla společnosti DFS získat vedoucí pozici na trhu při dvouciferném meziročním růstu obratu za poslední tři roky.

S našimi partnery spolupracujeme také na projektech celospolečenského významu. Například poskytovatel cloudových služeb Node Africa pomohl keňské společnosti InteliPro, která se zabývá poradenstvím v oblasti datové vědy Kenya, postavit na míru řešení pro Asociaci východoafrických farmářů. S pomocí Node Africa dokázala společnost InteliPro úspěšně vytvořit cloudové analytické nástroje, které farmářům poskytují snadný přístup k finančním službám a úvěrování, na které by jinak nedosáhli.

Jak uvedl Pat Gelsinger ve svém proslovu, technologie opouští hranice ICT sektoru a zásadním způsobem transformují celá odvětví. Přesto – navzdory pokrokům, kterých jsme dosáhli – stále existuje nepřeberně možností. Pro nás i pro naše partnery, pro průmysl i státní sféru. Technologie s transformativním potenciálem pomáhají podnikům a organizacím vyniknout, zásadně mění způsob interakce s uživateli a propojují nás pomocí informací způsobem, jaký dříve nebyl možný. Transformaci podniků umožňuje síla spojení nás a našich partnerů: nejprve odpovídáme na otázku jak a následně umožňujeme realizovat maximum možného.


Kategorie: Novinky a hlavní zprávy

Tagy: , , , , ,

Související články

Zveřejněno 08/02/2018 by blogsadmin

VMware NSX pro vSphere 6.4 usnadňuje provoz a zvyšuje bezpečnost aplikací díky kontextu

Shrnutí: Řešení VMware NSX pro vSphere 6.4, které je ode dneška všeobecně dostupné, zvyšuje úroveň zabezpečení a plánování aplikací a zavádí kontextově řízenou mikrosegmentaci Ti, kdo pracují v oblasti IT bezpečnosti, musí neustále přemýšlet a diskutovat o kybernetických hrozbách a počítat s nimi jako s nutným zlem. Připomeňme si na chvíli lepší časy a vzpomeňme si na doby, […]

Zveřejněno 03/05/2018 by marcoa

T-Mobile zavádí digitalizaci pro vyšší efektivitu

Nadnárodní telekomunikační společnost musí stále častěji řešit požadavky, kdy s rostoucím počtem zaměstnanců rostou nároky na jejich umístění a přístup k firemním informacím. Mobilní zaměstnanci pracující na různých typech zařízení zvyšují své požadavky na IT oddělení, aby jim poskytovalo stále lepší služby a přístup k firemní síti. V roce 2010 se společnost rozhodla postupně začít […]

Zveřejněno 06/06/2019 by vmwareczechrepublic

Pět důvodů, proč cloud může podnikovému IT pomoci realizovat inovace

Proměnlivé podmínky na trhu a nepředvídatelnost podnikání v globální ekonomice spolu s dosud nebývalou rychlostí technického pokroku nutí podniky jednat rychleji než dříve. Z toho důvody přestaly vyhovovat tradiční přístupy k realizaci nových myšlenek.

Komentáře

Zatím žádné komentáře

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy