Eliška Jirovská v pozici nové ředitelky VMware v České republice a na Slovensku

Zveřejněno 06/03/2018 by marcoa
Upozornění: tento článek je starší než jeden rok a nemusí obsahovat aktuální informace.

VMware oznámil jmenování Elišky Jirovské do pozice nové country manažerky v České republice a na Slovensku. V této roli bude Eliška zodpovědná za realizaci strategií go-to-market, které povedou k růstu podnikání a expanzi zákazníků na rostoucím českém a slovenském trhu.

Eliška přináší přes deset let zkušeností v oblasti IT, přichází z Oracle Česká republika, kde pracovala jako Key Account Manager pro skupinu PPF. Eliška začala svou kariéru u společnosti Nemetschek a později se připojila k IBM a prošla několika manažerskými pozicemi.

„Jsem rád, že mohu uvítat Elišku Jirovskou jako novou ředitelku VMware pro Českou republiku a Slovensko. Díky svým bohatým zkušenostem bude pro VMware přínosem,” uvedl Shmulik Antebi, senior regional director VMware pro Středomoří and Východní Evropu. „V současné době jsme svědky obrovské digitální transformace, jejíž je VMware nedílnou součástí. Jsem přesvědčen, že Eliška bude úspěšně podporovat další rozvoj VMware na českém a slovenském trhu nejen v této oblasti,” dodal Shmulik Antebi.

„Pracovat pro společnost VMware je pro mne velkou výzvou a těším se, že pomůžeme našim zákazníkům řídit transformaci společností díky nejnovějším technologiím. Věřím, že budu schopna využít svých dovedností a zkušeností, abych VMware pomohla dosáhnout obchodních cílů,“ komentovala své jmenování Eliška Jirovská.


Kategorie: Novinky a hlavní zprávy

Tagy:

Související články

No related posts found

Komentáře

Zatím žádné komentáře

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy