VMware přináší na Slovensko nové zabezpečení a podporu pro koncové uživatele s místními distributory

Zveřejněno 12/03/2018 by marcoa
Upozornění: tento článek je starší než jeden rok a nemusí obsahovat aktuální informace.

Společnost VMware podepsala na Slovensku smlouvu s dvěma novými distributory. Od února 2018 společnosti SecTec a Tech Data přispívají k implementaci a zavádění technologií VMware na slovenském trhu.

„Míra využívání cloudové infrastruktury a řešení pro podnikovou mobilitu stále rostou. Roste tak i zájem o řešení VMware, která firmám a institucím pomáhají urychlit proces digitální transformace. Gratulujeme proto společnostem SecTec a Tech Data k tomu, že se staly našimi distributory a věříme, že spolupráce s nimi bude pro všechny přínosná,“ uvedl Vratislav Břenek, Partner Business Manager pro ČR a Slovensko, VMware.

Společnost SecTec, a.s. je dynamická společnost působící na slovenském IT trhu jako distributor s přidanou hodnotou poskytující inovativní a sofistikované řešení. Poskytuje zákazníkům vysokou úroveň obchodních a technických znalostí a nabízí specializované technologické týmy, které zákazníkům poskytují odborné znalosti a osobní přístup. Rozšíření současného portfolia dodavatelů o spolupráci se společností VMware přináší partnerům a zákazníkům vysokou míru synergie, která umožňuje rychlou transformaci současného IT na softwarově definovaná datová centra využívající technologii hybridního cloudu a komfortní uživatelské prostředí s vysokou mírou mobility při zachovaní maximální bezpečnosti.

Firma Tech Data je vedoucí end-to-end distributor technologických produktů, služeb a řešení ve více než 100 zemích po celém světě. Její vysoce specializované dovednosti a odborné znalosti v oblasti technologií nové generace umožňují partnerům uvádět na trh produkty a řešení, která svět potřebuje k propojení, růstu a pokroku. Přidáním VMware do svého produktového portfolia je Tech Data nyní schopna přenést komplexní portfolio technologií VMware na podniky působící na Slovensku.


Kategorie: Novinky a hlavní zprávy

Tagy: ,

Související články

Zveřejněno 03/12/2019 by vmwareczechrepublic

Jak napravit nefungující odvětví zabezpečení IT

Z nedávné studie vyplývá, že jen čtvrtina vedoucích pracovníků firem věří ve schopnosti stávajícího kybernetického zabezpečení své organizace a méně než pětina (18 %) se domnívá, že pracovníci jsou připraveni řešit otázky zabezpečení.

Zveřejněno 08/04/2019 by vmwareczechrepublic

Zásady kybernetické hygieny

Stejně jako mytí rukou pomáhají správné kyberhygienické návyky chránit každého. Znát základní principy nestačí – je nezbytně nutné je uvést do praxe.

Zveřejněno 14/02/2020 by vmwareczechrepublic

VMware díky produktům a službám propojuje svět

Společnost RWS Moravia byla založena v roce 1990 v České republice jako malá rodinná firma dvou zakladatelů. Má přes 1 500 zaměstnanců a kolem 10 000 externích překladatelů – v Severní a Jižní Americe, Asii a Evropě – a je jednou z největších překladatelských společností na světě.

Komentáře

Zatím žádné komentáře

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy