HCI – produkt roku 2018

Zveřejněno 18/03/2019 by vmwareczechrepublic
Upozornění: tento článek je starší než jeden rok a nemusí obsahovat aktuální informace.

Hyperkonvergovaná infrastruktura (HCI) již není úplnou novinkou. Nám se v roce 2018 dařilo posilovat pozici jednoho z nejvýznamnějších dodavatelů a skutečnost, že VMware vSAN využívá již přes 17 000 zákazníků, je pro nás důkazem, že se náš přístup setkává s pozitivní odezvou trhu. Navíc jej vyzdvihují dvě nezávislé studie, které označují VMware za jednoho z předních světových dodavatelů HCI.

VMware dvakrát lídrem v magickém kvadrantu Gartner

V listopadu výzkumná společnost Gartner ve svém magickém kvadrantu pro hyperkonvergovanou infrastrukturu za rok 2018 zařadila VMware mezi lídry trhu. VMware věří, že tato studie dokládá sílu její jedinečné vize pro HCI: díky koncepci nezávislé na hardwaru může VMware nabízet úplnou a ucelenou hyperkonvergovanou infrastrukturu, kterou mohou podniky využít při digitální transformaci a realizaci cloudové strategie.

Nezávislé hodnocení nás samozřejmě nesmírně těší, protože potvrzuje nejen naši strategii, ale také naši schopnost převádět vizi do praxe a poskytovat zákazníkům skutečný užitek. Domníváme se, že existují tři hlavní důvody, proč IT manažeři stále častěji volí VMware HCI pro své kriticky důležité aplikace: neustále rostoucí ekosystém aplikací, bezkonkurenční možnosti nasazení a neutuchající úsilí o inovace.

 

VMware vSAN nejrozšířenější hyperkonvergovanou infrastrukturou

Vedle toho výsledky nové studie společnosti 451 Research ukazují, že je VMware primárním dodavatelem HCI u 45 % respondentů a 65 % respondentů užívá VMware jako jednoho ze svých dodavatelů HCI – v obou případech je první volbou s náskokem více než 25 %.

klikněte na obrázek pro jeho zvětšení

 

Studie, které vychází z průzkumu mezi 750 respondenty s rozhodovacími pravomocemi v oblasti IT, který se uskutečnil s srpnu a září loňského roku, dále zjistila, že dvěma hlavními faktory při výběru dodavatele HCI jsou poměr přínos/cena (80 %) a technická zdatnost (58 %).

Přesně kvůli nim užívá vSAN také Univerzita v Pise – jedna z nejstarších univerzit na světě. Ta přešla na IT infrastrukturu podnikové třídy, aby zkvalitnila výuku, studium a výzkum a zachovala si konkurenceschopnost i v digitálním věku. Podle IT ředitele Maurizia Daviniho toho dosáhla díky tomu že „řešení založené na technologiích VMware se vyznačuje třemi klíčovými vlastnostmi: kvalitou, spolehlivostí a flexibilitou“.

Je skvělé slyšet, že kvality našeho přístupu a řešení potvrzují odborníci, kteří do nich investují, aby uspokojili své technologické požadavky.

 

VMware vSAN produktem roku podle CRN

Řešení VMware vSAN také již třetím rokem získalo prestižní ocenění CRN Produkt roku v kategorii softwarově definovaných datových úložišť. Ocenění, které uděluje komunita našich partnerů, si nesmírně vážíme a je pro nás obrovskou motivací.

Příhodně tak uzavírá rok, kdy se o VMware vSAN zajímalo přes 34 000 účastníků konferencí VMworld v USA a Evropě, kde zazněla řada přednášek a konala se řada seminářů a partnerských ukázek na toto téma. Těšíme se, že v roce 2019 přivítáme další podniky, které začlení VMware do svých HCI strategií v rámci digitální transformace.

 

Nick Cross, EMEA HCI Senior Director


Kategorie: Novinky a hlavní zprávy

Tagy:

Související články

No related posts found

Komentáře

Zatím žádné komentáře

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy