Aplikovaná chromatografie

Zveřejněno 01/08/2019 by vmwareczechrepublic
Upozornění: tento článek je starší než jeden rok a nemusí obsahovat aktuální informace.

Budoucnost aplikací a infrastruktury

 

pokud jste nebyli na letošní konferenci vForum 2019 v Praze, tak jste neviděli velmi zajímavou přednášku, kterou měl Joe Baguley, VMware Vice President and Chief Technology Officer for EMEA. Ve svém vystoupení popisuje, kam se podle jeho mínění bude ubírat infrastruktura, aplikace, IoT a vůbec, jak vidí vývoj virtualizace v následujích 5 – 10 letech. Takže si udělejte kafíčko a shlédněte mimořádně zajímavou prezetaci, která vás jistě obohatí svým komplexním pohledem na současné IT.

 


Kategorie: Novinky a hlavní zprávy

Tagy: , , , , ,

Související články

Zveřejněno 17/03/2020 by vmwareczechrepublic

Nesmíme hledět jen na zisky

Je také nutné si uvědomit, jaký dopad by technologie mohly mít, pokud bychom je ponechali bez kontroly. Nástup technologií, jako je umělá inteligence, strojové učení a automatizace, přináší kromě potenciálu ke zlepšování také významné etické problémy.

Zveřejněno 06/06/2019 by vmwareczechrepublic

Pět důvodů, proč cloud může podnikovému IT pomoci realizovat inovace

Proměnlivé podmínky na trhu a nepředvídatelnost podnikání v globální ekonomice spolu s dosud nebývalou rychlostí technického pokroku nutí podniky jednat rychleji než dříve. Z toho důvody přestaly vyhovovat tradiční přístupy k realizaci nových myšlenek.

Zveřejněno 21/02/2018 by blogsadmin

Dokonale fungující partnerství pomáhá vytvářet mimořádnou zákaznickou zkušenost

By Kirsten Cox, Vice President Marketing, EMEA, VMware Jedním z aktuálně nejvýznamnějších trendů digitální transformace je snaha o zajištění maximálního komfortu pro zákazníků i zaměstnance. Zkušenost zákazníků a interních uživatelů byla i stěžejním tématem na letošní konferenci VMworld Europe. Ukazuje se, že převratné moderní technologie – jako cloud, mobilita a nové přístupy k bezpečnosti – napomáhají takové […]

Komentáře

Zatím žádné komentáře

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy