Avi Networks se stává součástí VMware

Zveřejněno 02/10/2019 by vmwareczechrepublic
Upozornění: tento článek je starší než jeden rok a nemusí obsahovat aktuální informace.

 

Tom Gillis, viceprezident a generální ředitel divize síťových a bezpečnostních řešení

Když jsme oznámili úmysl převzít Avi Networks, vyvolalo to bouřlivé nadšení mezi našimi klienty, analytiky i našimi vlastními zaměstnanci. Jeden analytik IDC napsal: „Oznámením úmyslu převzít dodavatele softwarového kontroléru pro poskytování aplikací Avi Networks společnost VMware jednak vstupuje na trh ADC, jednak transformuje své datové centrum NSX a multicloudový síťově virtualizační overlay (NVO) na kompletní architekturu SDN s vrstvami 2-7 (1).

Obě firmy se pozoruhodně shodují v pohledu na směřování vývoje síťových technologií a datových center tak, aby fungovala jako veřejné cloudy a pomáhala podnikům naplno využít svůj digitální potenciál. Proto mě těší, že mohu oznámit uzavření akvizice Avi Networks společností VMware. Avi Networks se tím oficiálně natrvalo stává součástí rodiny VMware.

Pat Gelsinger mnohokrát hovořil o tom, že cílem VMware je prosazovat automatizaci všeho. Akvizice Avi nás posouvá o krok blíže tomuto cíli. Týmy VMware a Avi Networks budou společně pracovat na naplňování vize virtuální cloudové sítě, budování komplexního řešení se službami na vrstvách L2-L7 a přenosu principů veřejného cloudu do lokálních prostředí. Platformu Avi představíme našim zákazníkům a partnerům, abychom jim pomohli zavádět softwarově definované poskytování aplikací v datových centrech a cloudech, a budeme nadále spolupracovat s našimi technologickými partnery kvůli zajištění interoperability.

Aplikace jsou základem fungování moderního podniku. Podniky potřebují poskytovat a aktualizovat aplikace rychleji a konzistentněji v různých cloudových prostředích. Předpokladem úspěchu je automatizace všeho, především veškerých síťových a aplikačních služeb v privátních a veřejných cloudech, která zajistí vývojářům samoobslužnost, aby mohli pracovat rychle a flexibilně, jak podnik potřebuje. Vedle automatizovaného poskytování zdrojů potřebuje podnikové IT kompletní přehled o zkušenosti uživatelů a výkonu aplikací.

S Avi Networks pod křídly bude VMware moci nabízet jedinou kompletní softwarově definovanou síťovou platformu na trhu pokrývající všechny vrstvy od L2 po L7 pro moderní multicloudová prostředí, založenou na jednotné architektuře. VMware bude moci nabízet jak integrované funkce vyvažování zátěže jako součást VMware NSX, tak pokročilé samostatné ADC řešení zahrnující globální vyvažování serverové zátěže, firewall webových aplikací (WAF) a pokročilé analytické a monitorovací schopnosti.

Celému týmu Avi, který dovedl firmu až sem, vyvinul úžasnou sadu produktů a vybudoval mimořádnou firemní kulturu, gratulujeme a vítáme všechny ve VMware.

Tom

 


Kategorie: Novinky a hlavní zprávy

Tagy: , ,

Související články

Zveřejněno 14/02/2020 by vmwareczechrepublic

VMware díky produktům a službám propojuje svět

Společnost RWS Moravia byla založena v roce 1990 v České republice jako malá rodinná firma dvou zakladatelů. Má přes 1 500 zaměstnanců a kolem 10 000 externích překladatelů – v Severní a Jižní Americe, Asii a Evropě – a je jednou z největších překladatelských společností na světě.

Zveřejněno 14/12/2017 by blogsadmin

Rakuten Group: jak nejlépe využít inovace a zachovat si při tom kontrolu nad IT

Nick Tramontin, EU Infrastructure & Operations Manager, Rakuten Group Společnost Rakuten Group patří mezi největší světové poskytovatele internetových služeb. Byla založena v Japonsku v roce 1997 jako online tržiště. Od té doby uskutečnila řadu akvizic a rozrostla se po celém světě.  Převzala mimo jiné firmy Priceminister (Francie), Rakuten Deutschland – dříve Tradoria (Německo), Play.com (velká Británie) a […]

Zveřejněno 04/01/2018 by blogsadmin

Jak zavést NFV do praxe: osvědčené postupy

Honore‘ Labourdette, VP Global Market Development, Telco Business Group, VMware Je zcela zřejmé, že celé telekomunikační odvětví z technického a provozního hlediska přechází na virtualizované síťové funkce s pomocí virtualizace síťových funkcí (NFV) jako architekturního rámce. Mnoho operátorů již NFV zavedlo a ostatní to mají v plánu. Již není otázkou, zda odvětví telekomunikací přejde na virtualizovaná prostředí, jak […]

Komentáře

Zatím žádné komentáře

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy