Vier redenen om te kiezen voor een cross-cloud aanpak bij IT: public cloud-integratie

Geplaatst op 04/09/2017 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

 

Reden 4. De impact van public clouds op de onderneming van de toekomst

Een cross-cloud aanpak biedt uw organisatie de vrijheid, keuze en controle die het nodig heeft bij het inzetten van meerdere cloud-omgevingen. Zo stelt het u in staat de digitale transformatie van uw bedrijf drastisch te versnellen, innovatie vanuit de business mogelijk te maken en competitief te blijven. Het is echter een lastige klus de kloof tussen meerdere clouds te beheersen en overbruggen terwijl u tegelijkertijd risico’s, kosten en security beheert.

Richard Munro, CTO EMEA bij VMware Cloud Services, helpt organisaties bij het versnellen van hun cloud-transformaties middels VMware’s cross-cloud architectuur. Onlangs is Munro zijn eigen videoserie gestart, waarin hij de voordelen van een cross-cloud aanpak bespreekt en uitleg geeft over de vragen die u uzelf moet stellen voordat u start met uw cross-cloud aanpak. In deze video staat de volgende vraag centraal:

Welke impact hebben public clouds op de onderneming van de toekomst?

Hoe kan IT bijdragen aan het 2020 plan van uw organisatie? Een tipje van de sluier kunnen we u wel alvast oplichten: public clouds zullen zeker deel uitmaken van dat plan.

Ontdek nu hoe u public clouds kunt integreren en processen en silo’s kunt afbreken om zodoende uw bedrijf te helpen om transformatiedoelen te bereiken!

 

Meer weten of gelijk aan de slag?


Categorie: Business, Cloud

Tags:

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 04/09/2017 door vmwarenetherlands

Vier uitdagingen voor de moderne CIO: controle over IT

  De digitale transformatie is voor veel organisaties in volle gang. Het is belangrijker dan ooit om snel te reageren op klantwensen en nieuwe marktkansen. Technologische ontwikkelingen maken het ook makkelijker snel nieuwe services en applicaties te introduceren. In dit proces speelt de CIO een sleutelrol. Het is echter niet eenvoudig om het hoofd koel […]

Geplaatst op 12/11/2018 door vmwarenetherlands

Thales profiteert nu en in de toekomst van VMware Solutions

VMworld 2018 Europe Een week geleden begon VMworld 2018 Europe. Erik Sanders, netwerkspecialist bij Thales, won het felbegeerde toegangsticket tijdens de NLVMUG in Den Bosch. Hij was zeer geïnteresseerd in NSX en de mogelijkheden die deze oplossing heeft voor zijn werkgever. Lees in zijn blog waarom hij graag naar VMworld 2018 Europe wilde en wat hij daar wilde gaan doen. […]

Geplaatst op 12/11/2019 door vmwarenetherlands

Een digital business vraagt om een ‘Digital Foundation’

  Autonome voertuigen. Slimme gebouwen. Wearables. Commerciële drones. Nieuwe digitale betaalmogelijkheden. Wat kunnen ze voor uw bedrijf betekenen? Technologie is − nu meer dan ooit − een belangrijke business enabler. Het kan de time-to-market voor nieuwe producten, diensten en gebruikerservaringen versnellen. Hoe kunt u de juiste technologieën identificeren en gebruiken zonder uw bedrijf te ontwrichten? […]

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy