VMworld 2018 Europe zit er weer op

VMworld 2018 Europe zit er helaas weer op

Geplaatst op 09/11/2018 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

Door: Leon de Werker, Senior Regional Director van VMware Benelux

Dat was het dan, VMworld 2018 Europe zit er weer op! Vier bruisende dagen vol inspiratie en mooie ontmoetingen.

De officiële aftrap was de openings-keynote van onze CEO Pat Gelsinger die ons er nog weer even aan herinnerde dat 2018 ook de 20ste verjaardag van VMware markeert. Twintig jaar van innovatie en groei in zowel ons portfolio als ook het aantal klanten en medewerkers in de Benelux. Dat geldt zeker ook voor het aantal deelnemers aan VMworld Europe. Met 13.000 gasten in Barcelona was dit opnieuw een recordjaar!

VMworld 2018 Europe zit er weer op

Bijzonder krachtig was het commitment dat Pat uitsprak over VMware als Force for Good. Het idee daarvan is dat we met elkaar de verantwoordelijkheid hebben om technologie te ontwikkelen die ten goede komt aan mens, maatschappij en milieu. Zijn aankondiging dat er dankzij de inzet van VMware-technologie enorm veel CO2-uitstoot wordt bespaard, werd dan ook met een groot applaus onthaald.

VMworld zou VMworld niet zijn als er ook niet een groot aantal mooie ontwikkelingen gepresenteerd werd. Denk aan het krachtige partnership tussen VMware en IBM, de acquisitie van Heptio, en de bekendmaking van VMware Blockchain, dat zal worden geïntegreerd in bestaande VMware-tools om netwerken en functies te beschermen die nodig zijn voor een blockchain op enterprise-niveau.

Vanuit de Benelux waren ongeveer 1.000 mensen aanwezig in Barcelona. Alweer een record! Goed om te zien dat zo veel klanten, partners, maar ook journalisten en andere geïnteresseerden de tijd hebben genomen om dit jaarlijkse evenement te bezoeken. Ik heb velen van hen persoonlijk kunnen ontmoeten voor en tijdens de vele sessies, rondetafels en natuurlijk tijdens het Nederlandse feest. Zonder hen had VMworld 2018 Europe nooit zo’n mooi succes kunnen worden!

Ik wil iedereen dan ook hartelijk danken voor de vier prachtige dagen. En hopelijk tot volgend jaar!


Categorie: VMWorld

Tags:

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 11/10/2018 door vmwarenetherlands

Waarom ook u aanwezig zou moeten zijn tijdens VMworld 2018 Europe

Een aantal vExperts bezoeken VMworld vaak al jaren. Wie kan u in een korte videoboodschap beter vertellen waarom ook u aanwezig zou moeten zijn en welke sessies u niet mag missen dan zij? Erik Scholten vExpert Erik Scholten, Senior Cloud Management Specialist van VMware, nodigt u uit voor sessies over onder andere vRealize Automation 7.5, […]

Geplaatst op 10/10/2018 door vmwarenetherlands

Welke sessies mag u niet missen tijdens VMworld 2018 Europe

Met nog maar een maand te gaan voordat VMworld 2018 Europe in volle hevigheid losbarst, zijn de voorbereidingen in volle gang. Naast alle logistieke zaken die moeten worden geregeld voor het event dat van 5 t/m 8 november plaatsvindt in de Fira Gran Via te Barcelona, wordt er ook hard gewerkt aan het inhoudelijke programma. […]

Geplaatst op 15/03/2018 door vmwarenetherlands

Kom naar de NLVMUG UserCon en maak kans op een toegangsticket voor VMworld 2018 Europe

  Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het alweer tijd voor VMworld 2018 Europe. Dit fantastische event (al zeggen we het zelf) met alles op het gebied van cloud-infrastructuur en digital workspace-technologie, vindt ook dit jaar weer plaats in Barcelona. Evenals vorig jaar hebben we ook nu weer één toegangsticket […]

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy