It’s time to make your mark – de registratie voor VMworld Europe is geopend!

It’s time to make your mark – de registratie voor VMworld Europe is geopend!

Geplaatst op 22/05/2019 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

In deze complexe, gedigitaliseerde multi-cloud-wereld is het een hele uitdaging te achterhalen welke tools u nodig hebt. De technologische veranderingen volgen elkaar snel op, dus u moet alle trends en updates die van belang zijn voor uw organisatie op de voet volgen. Daarom willen we onze klanten en partners optimaal ondersteunen om hun kennis te vergroten – via trainingen, workshops, webinars en natuurlijk tijdens onze evenementen.  

VMworld Europe is ons evenement voor klanten en partners in de EMEA-regio. Het is dit jaar de elfde keer dat we het event organiseren. VMworld 2019 Europe vindt van 4 tot 7 november plaats in Barcelona en u kunt zich nu al registreren!   

Het thema van dit jaar is ‘Make your mark’. We willen u dan ook inspireren om stappen te zetten. Natuurlijk zijn er honderden technologie-evenementen, maar VMworld Europe is anders: wij hebben er een ontdekkingsplek voor IT-professionals van gemaakt. We organiseren dit evenement om onze klanten en partners de gelegenheid te geven alle informatie, tools en partnerships te vinden die ze nodig hebben om technologie (en hun eigen vermogen om dit vorm te geven) naar een hoger niveau te tillen. 

Hoewel we pas begin november naar Barcelona gaan, kunt u zich nu al aanmelden. Sterker nog, iedereen die zich vóór 26 juli registreert profiteert van het Early-Bird-tarief.  

De uitdagingen en kansen van nu op een rijtje zetten
Alle belangrijke trends en thema’s die de zakenwereld en technologie van nu domineren zijn overzichtelijk gerangschikt in key tracks. VMworld is hiermee het perfecte evenement om uw kennis uit te breiden, nieuwe mensen te ontmoeten en van visionairs te horen over de nieuwste en beste innovaties.  

Dit jaar richten we ons op de onderwerpen en trends die bedrijfstransformaties vormgeven en aansturen. Van hybrid en multi-cloud tot het ontwikkelen en beheren van moderne apps, tot netwerken en beveiliging: het komt allemaal aan bod. Vervolgens kijken we naar de eindgebruikerservaring met digital workspaces en behandelen we de nieuwe, opkomende trends die nu al de manier waarop we werkenbeginnen te veranderen.

Het beslaat alles: van de juiste cloud voor uw apps tot hoe u een complexe mix van omgevingen beheert, hoe u uw bedrijfskritische services goed beveiligt, hoe dat er voor uw werknemers en klanten uit ziet, tot hoe zaken als kunstmatige intelligentie en edge computing uw leven de komende drie tot vijf jaar compleet op zijn kop gaan zetten.  

Wilt u weten hoe dat eruit zou kunnen zien? Bekijk dan onze hoogtepunten van VMworld 2018 Europe.  

 

VMworld Europe begint vandaag
De komende maanden worden er nieuwe sessies, workshops en keynotes toegevoegd, dus meld u aan zodat u op de hoogte blijft van de laatste updates.  

VMworld 2019 Europe gaat weliswaar pas op 4 november van start, maar u kunt zich vanaf vandaag al voorbereiden. Make your mark en meld u zo snel mogelijk aan.


Categorie: VMWorld

Tags: , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 16/03/2020 door vmwarenetherlands

VMware breidt portfolio uit om klanten te helpen met de modernisering van hun applicaties en infrastructuur

Nieuwe infrastructuur, nieuwe producten: een nieuw hoofdstuk voor VMware. We hebben deze week bij VMware een groot aantal nieuwe producten en services gelanceerd, gemaakt om onze klanten te helpen applicaties te moderniseren en een veiligere en efficiëntere infrastructuur te bouwen. Klik hier om een herhaling te bekijken van onze aankondigingen! Het gaat om het VMware […]

Geplaatst op 31/01/2019 door vmwarenetherlands

In de spotlights: Netwerk en beveiliging transformeren

Het jaar 2018 is voorbij gevlogen! Weet u nog welke belangrijke aankondigingen we afgelopen jaar hebben gedaan op het gebied van transformatie van netwerk en security? In dit blog frissen we uw geheugen even op. Lees ook onze andere blogs over modernisering van datacenters, integratie van public clouds en versterken van de digitale werkomgeving. Anders […]

Geplaatst op 25/07/2019 door vmwarenetherlands

VMworld is… het event dat je niet wilt missen (en 10 redenen waarom je erbij moet zijn)

Door: Viktor van den Berg, Solutions Engineer bij VMware Benelux Loop jij ook warm voor onderwerpen als SDDC, Hybrid- & Multi-Cloud, Containerization en End User Computing? Dan is VMworld 2019 Europe hét event dat je zeker wilt bijwonen! Als ervaren VMworld-bezoeker deel ik graag mijn 10 belangrijkste redenen om VMworld te bezoeken. Doe er je […]

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy