Kom naar VMworld 2019 Europe en ‘Make your Mark’

Kom naar VMworld 2019 Europe en ‘Make your Mark’

Geplaatst op 12/09/2019 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

Make your Mark. Dat is het thema van VMworld 2019 Europe dat dit jaar plaatsvindt van 4 tot en met 7 november in Barcelona. Wanneer de zon zijn kracht heeft verloren in de Lage Landen, schijnt hij aan de Spaanse kust nog even door. Maar dat is uiteindelijk niet de beste reden om bij dit geweldige event aanwezig te willen zijn. VMworld is het grootste event rond cloud-infrastructuur, networking, security en digital workspaces in Europa, en staat garant voor vier dagen vol keynotes, technische & business-sessies, labs, netwerkmogelijkheden en gezellige feestjes. Duizenden mensen uit heel Europa (en daarbuiten!) komen bij elkaar om kennis te delen en kennis te nemen van de nieuwste technologie van VMware en alle partners.

Dit jaar staat VMworld Europe in het teken van onderwerpen en trends die bedrijfstransformaties vormgeven en aansturen. Van hybrid en multi-cloud tot het ontwikkelen en beheren van moderne apps, tot netwerken en beveiliging: het komt allemaal aan bod. We kijken tevens naar de eindgebruikerservaring met digital workspaces en behandelen nieuwe, opkomende trends die nu al grote invloed hebben op de manier waarop we werken.

 

Voor veel mensen die direct of indirect werken met technologie is VMworld Europe een vast hoogtepunt op hun jaarkalender. Elk jaar groeit het aantal business- en IT-professionals dat we mogen verwelkomen. En er is nog steeds ruimte voor meer gasten. Mocht u overwegen om dit jaar een keer naar VMworld Europe te gaan, dan zetten wij hier de belangrijkste argumenten nog een keer op een rijtje om u vandaag nog te registreren.

Kom naar VMworld 2019 Europe en ‘Make your Mark’

1. MAKE
Er is geen event in Europa waar zoveel kennis bij elkaar aanwezig is over cloud, security en digital workspaces als op VMware Europe. En het gaat zeker niet alleen in bits & bytes. VMworld Europe heeft honderden tailor made tracks voor techneuten, business leaders en partners. Deze staan overzichtelijk verzameld in een online Content Catalog. Maak kennis met nieuwe technologie, ontwikkel je visie op jouw markt en ontmoet een van de 14 duizend professionals die jaarlijks naar het event komen. En… maak gelijk plannen wat de nieuwe inzichten die je opdoet kunnen betekenen voor jouw organisatie.

2. YOUR
Victor van de Berg, Solutions Engineer bij VMware heeft eerder dit jaar verwoord waarom iedereen die met technologie te maken heeft volgens hem aanwezig zou moeten zijn op VMworld Europe. Een van de belangrijkste redenen die hij noemt is persoonlijke ontwikkeling. Door het volgen van deep dive sessies, hands on labs, een bezoek aan de solutions exchange, het bijwerken van je certificeringen (met korting!) en natuurlijk de keynote-presentaties op het main stage. Zo ontwikkel je niet alleen jouw kennis en skills, je draagt direct bij aan de ontwikkeling van jouw werkgever. Win-win!

3. MARK
Bij VMware vinden we het belangrijk om een ‘Force for Good’ te zijn in alles wat we doen. En dus ook als het gaat om het organiseren van een groot event als VMworld 2019 Europe. Lees in deze blog welke stappen we hebben gezet om deze wens kracht bij te zetten. Op deze manier proberen we de kennisdeling en inspiratie waarvan onze gasten profiteren optimaal te delen met de lokale community. De lokale community is overigens een andere belangrijke reden om aanwezig te zijn op VMworld Europe. Elk jaar reist een groep van honderden klanten, partners en andere geïnteresseerden naar Barcelona. Ze ontmoeten elkaar niet alleen tijdens de sessies, maar ook tijdens de optimaal verzorgde maaltijden of op een van de feesten ergens in Barcelona, waaronder de drukbezochte en exclusieve VMware Benelux Party. Daar wil je bij zijn!

Dit zijn de ‘must attend-sessies’ tijdens VMworld 2019 Europe volgens de experts

Mochten deze argumenten je nog niet over de streep hebben getrokken, bekijk dan eens onderstaande video met hoogtepunten van het event in 2018. Ben je dan nog niet overtuigd, dan is het goed om bevestiging te vinden in je besluit om dit jaar niet te gaan.


Registreer vandaag en ‘Make your Mark’

De ervaring leert dat het verstandig is om niet te lang te wachten met registratie voor VMworld. Bijvoorbeeld in verband met het boeken van een hotel in Barcelona. Registreer daarom vandaag nog! Heeft u zich al geregistreerd? Lees dan de 15 tips en tricks van Alex Muetstege voor een geweldige tijd op VMworld. Houd ook ons blog en Twitter-tijdlijn in de gaten, want we zullen hier de komende tijd meer info posten over het event.

See you in Barcelona tijdens VMworld 2019 Europe!

Kom naar VMworld 2019 Europe en ‘Make your Mark’

PS: We hebben een handige brief gemaakt die kan helpen je werkgever te overtuigen dat aanwezigheid op VMworld een goede investering is!

 


Categorie: VMWorld

Tags:

Gerelateerde artikelen

Geen berichten gevonden.

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy