Dit zijn de ‘must attend-sessies’ tijdens VMworld 2019 Europe volgens de experts

Dit zijn de ‘must attend-sessies’ tijdens VMworld 2019 Europe volgens de experts

Geplaatst op 07/10/2019 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

Tijdens VMworld 2019 Europe kunt u honderden tracks en sessies bezoeken over uiteenlopende onderwerpen. Althans… op papier. Uiteindelijk kun je maar op één plek tegelijk zijn en moet je een selectie maken uit dit enorme aanbod. Viktor van den Berg, Huib Dijkstra en Frederick Verduyckt, specialisten bij VMware, helpen u graag een handje en geven u hun tips voor de mooiste sessies in Barcelona.

Dit zijn de ‘must attend-sessies’ tijdens VMworld 2019 Europe volgens de experts

 

Viktor van den Berg − Cloud

Viktor van den Berg, Solutions Engineer bij VMware, deelt een aantal van zijn favoriete sessies rondom het thema ‘Cloud’.

  1. VMware Cloud Foundation Deep Dive – HBI2044BE – Jason Shaw

In deze deep dive leer je meer over VMware Cloud Foundation, een private cloudinfrastructuurplatform dat klanten helpt bij de modernisering van hun datacenter en met hun hybrid cloudreis. Naast informatie zijn er ook productdemonstraties van de nieuwste functies en mogelijkheden.

  1. Datacenter Extension with VMware Cloud on AWS – HBI1932BE – Jeremiah Megie & Emad Younis

Leer meer over de architectuur van VMware Cloud on AWS, specifieke opties en de eisen die gelden voor een hybride cloud omgeving. Hybrid Linked Mode, HCX en extensie van netwerken komen allemaal aan bod in deze sessie. Er wordt duidelijk gemaakt hoe je een hybride cloud kunt creëren met VMware Cloud on AWS. 

  1. What’s New in Cloud Automation Solutions – HBI1932BE – Hicham Mourad & Ken Lee

Als het gaat om Cloud Automation heb je binnen VMware twee opties: vRealize Automation voor on-premises, of vRealize Automation Cloud als SaaS oplossing. Leer in deze sessie wat beide oplossingen je kunnen bieden en hoe ze jouw organisatie helpen als het gaat om multi-cloud management.

Ik zou ook aanraden om naar de Showcase Keynotes te gaan. Hier vertelt het VMware-team over verschillende IT-uitdagingen waar IT-professionals vandaag de dag mee te maken hebben. Nog niet overtuigd? In dit blog geef ik 10 redenen waarom VMworld hét event is dat je niet wilt missen.

Dit zijn de ‘must attend-sessies’ tijdens VMworld 2019 Europe volgens de experts

 

Huib Dijkstra − Digital Workspace

Huib Dijkstra, Senior Sales Engineer End User Computing bij VMware, heeft zijn top-sessies rondom het thema ‘Digital Workspace’ voor u op een rijtje gezet. Huib spreekt zelf tijdens sessies over VMware EUC as a Force for Good [ADV2485BE] en The Latest and Greatest with VMware Blast Extreme [ADV1581BE]. Naast zijn eigen sessies kijkt hij uit naar de volgende sessies.

  1. Digital Workspace Showcase Keynote: Becoming a champion of Employee Experience – DW3459KE – Shankar Iyer & Shawn Bass

Als je een overzicht wilt van nieuwe features die er aan gaan komen op het gebied van Digital Workspace dan is dit dé sessie waar je je voor moet inschrijven. De Digital Workspace Keynote was vorig jaar een van de drukst bezochte sessies. De sessie met Shankar en Shawn is ook dit jaar weer een sessie die je niet mag missen!

  1. Using VMware EUC APIs for Automation from a Fling Engineer – CODE1458E – Chris Halstead

Chris is een van mijn favoriete collega’s. Hij is bedenker en developer van meerdere VMware Flings en heeft een enorme schat aan kennis en ervaring als het gaat om VMware end-user computing. Daarnaast is er een aantal aankondigen gedaan rondom dit onderwerp, wat de sessie extra interessant maakt. 

  1. Live Demo – macOS Management from Zero to ONE – UEM2099BE – Joe McDonald

Wie houdt er nu niet van een live demo? Mijn collega Joe McDonald, subject matter expert op het gebied van anything Apple, gaat het publiek laten zien hoe je Workspace ONE kunt laten samenwerken met Apple Business Manager en hoe je een vliegende start kunt maken in het managen van MacBooks in uw organisatie.

vExperts kijken uit naar VMworld 2019

 

Frederick Verduyckt − Networking & Security

Frederick Verduyckt, NSX SE Specialist bij VMware, stuurde enkele mooie sessies in rondom het thema ‘Networking & Security’.

  1. What’s New with NSX-T Micro-Segmentation – SAI2565BE – Stijn Vanveerdeghem

In deze break-out sessie leer je alles over beveiliging in het kader van NSX. Deze sessie gaat uitvoerig in op L7 APP-ID, FQDN filter, ID/Session-based FW en je wordt volledig bijgepraat over alle huidige beveiligingsfunctionaliteiten in NSX. Bovendien wordt deze sessie ook nog eens gepresenteerd door een rasechte Vlaming: Stijn Vanveerdeghem, Senior TPM.

  1. NSX Service-Defined Firewall – Reference Architecture Deep Dive – SAI1452BE – Chris McCain & Nick Furman

Tegenwoordig volstaat een traditionele firewall, of zelfs een next-gen firewall, niet meer in het moderne datacenter. Onze applicaties zijn te complex geworden en de plaatsen waarop ze draaien zijn divers, waardoor een nieuwe manier van security-controle nodig is. Tijdens deze sessie, gegeven door de mede-bedenker van de oplossing Chris McCain, Tech Director, leer je alles over het fantastische huwelijk tussen NSX en AppDefense.

  1. Using VMware NSX Policy and Analytics to address Key Challenges in Security – SAI3071BE – Ray Budavari

Dé referentie in NSX, Ray Budavari, Senior Staff TPM, vertelt over de recentste evolutie in Artificial Intelligence in het voordeel van beveiliging door NSX. Door slimme algoritmes te combineren met de eindeloze kracht van Machine Learning leer je hoe workloads communiceren met elkaar en onderling als onderdeel van een applicatie. Hierdoor krijg je inzicht in hoe je jouw applicaties beter kunt beveiligen dan ooit tevoren, samen met aanbevelingen gebaseerd op de steeds toenemende kennis hierover.

 

Registreer vandaag nog!

Het aantal vluchten richting Barcelona loopt snel vol, net als de hotelboekingen. Registreer daarom vandaag nog voor dit geweldige event. Dan kunt u meteen uw favoriete sessies selecteren in de Content Catalog.

Dit zijn de ‘must attend-sessies’ tijdens VMworld 2019 Europe volgens de experts


Categorie: VMWorld

Tags:

Gerelateerde artikelen

Geen berichten gevonden.

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy