VMware breidt portfolio uit om klanten te helpen met de modernisering van hun applicaties en infrastructuur

VMware breidt portfolio uit om klanten te helpen met de modernisering van hun applicaties en infrastructuur

Geplaatst op 16/03/2020 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

Nieuwe infrastructuur, nieuwe producten: een nieuw hoofdstuk voor VMware.

We hebben deze week bij VMware een groot aantal nieuwe producten en services gelanceerd, gemaakt om onze klanten te helpen applicaties te moderniseren en een veiligere en efficiëntere infrastructuur te bouwen. Klik hier om een herhaling te bekijken van onze aankondigingen!

Het gaat om het VMware Tanzu-portfolio, VMware Cloud Foundation 4 en de nieuwe VMware vSphere 7. Deze producten bieden samen de meest uitgebreide software stack voor het bouwen en uitvoeren van programma’s, van applicatie tot infrastructuur.

We zijn enthousiast om dit portfolio te kunnen delen zodat onze klanten direct zichtbare bedrijfsresultaten kunnen behalen, of dit nu gaat om het bouwen van apps, het toepassen van cloud-native principes of het moderniseren van bestaande apps.

Op dit moment bevindt VMware zich in een unieke positie om klanten te helpen en te begeleiden bij de ontwikkeling van nieuwe moderne applicaties en het moderniseren van bestaande applicaties en infrastructuur.

VMware Tanzu: App modernisering-portfolio
VMware Tanzu is een portfolio met producten en diensten dat bedrijven in staat stelt betere software sneller op te leveren. Klanten kunnen deze suite gebruiken voor het automatiseren van een moderne app lifecycle, om Kubernetes in clouds te draaien en multi-cloud operations te verenigen en optimaliseren.


VMware Cloud Foundation 4: Hybrid cloud-infrastructuur voor moderne apps
VMware Cloud Foundation 4 met Tanzu biedt hybrid cloud-infrastructuur met consistent beheer voor zowel VM-gebaseerde en container-gebaseerde applicaties met intrinsieke security en lifecycle management over software-defined compute, storage en netwerk-resources.

Deze nieuwe release introduceert VMware Cloud Foundation-services, een geïntegreerde Kubernetes- en RESTful API-omgeving waarmee organisaties de API-toegang tot alle kernservices aan kunnen sturen.

 

VMware vSphere 7: Essentiële services voor de moderne hybrid cloud
We hebben ook VMware vSphere 7 gepresenteerd: de grootste evolutie van vSphere in een decennium. VMware vSphere 7, dat in augustus 2019 werd aangekondigd en vooralsnog door het leven ging als ‘Project Pacific’, maakt van vSphere een open platform dat gebruikmaakt van Kubernetes APIs voor een cloud-like-ervaring voor ontwikkelaars en operators.

De nieuwe release is een belangrijk onderdeel van het VMware Tanzu-portfolio en ondersteunt zowel moderne als traditionele applicaties met behulp van elke combinatie van virtuele machines, containers en Kubernetes.

VMware vSphere 7 helpt ontwikkelaars en operators om hun productiviteit te verhogen, waardoor er sneller kan worden geïnnoveerd in combinatie met de beveiliging, stabiliteit en het beheer van de traditionele bedrijfsinfrastructuur tegen lagere totale kosten.

 

VMware Tanzu-applicatiecatalogus, VMware Tanzu Kubernetes Grid en VMware Tanzu Mission Control zijn vanaf nu allemaal beschikbaar.

VMware Cloud Foundation 4, VMware vSphere 7, VMware vSAN 7, VMware vRealize Automation 8.1 en VMware vRealize Operations 8.1 (zowel on-premises als SaaS) zullen naar verwachting vanaf 1 mei 2020 beschikbaar zijn.

Bekijk hier of hier beneden de online herhaling van onze aankondigingen over moderne applicaties!

 


Categorie: Nieuws

Tags: , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 01/05/2019 door vmwarenetherlands

Geluk als basis voor geweldige resultaten

Chief Happiness Officer spil in initiatieven voor gelukkige en productieve werknemers Door: Leon de Werker, Senior Regional Director Benelux & Chief Happiness Officer, VMware Het VMware-team in de Benelux heeft in de afgelopen jaren geweldige prestaties neergezet. Niet alleen de omzet, maar ook het aantal collega’s in de Benelux – nu al meer dan 150 […]

Geplaatst op 28/03/2019 door vmwarenetherlands

Transformeer uw hardware met software

We weten dat veel van onze klanten strategische partners zijn van zowel Cisco als VMware. Klanten zeggen al jaren dat ze beide technologieën samen willen gebruiken. En dat kan. Het is bekend dat netwerken beter presteren wanneer hardware en software goed samenwerken. We stellen dus niet voor om te stoppen met het gebruik van hardware. […]

Geplaatst op 12/11/2019 door vmwarenetherlands

Een digital business vraagt om een ‘Digital Foundation’

  Autonome voertuigen. Slimme gebouwen. Wearables. Commerciële drones. Nieuwe digitale betaalmogelijkheden. Wat kunnen ze voor uw bedrijf betekenen? Technologie is − nu meer dan ooit − een belangrijke business enabler. Het kan de time-to-market voor nieuwe producten, diensten en gebruikerservaringen versnellen. Hoe kunt u de juiste technologieën identificeren en gebruiken zonder uw bedrijf te ontwrichten? […]

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy