Workload-migratie naar VMware Cloud Foundation met VMware HCX

Workload-migratie naar VMware Cloud Foundation met VMware HCX

Geplaatst op 24/03/2020 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

Marek Zdrojewski, vExpert en Senior Consultant bij VMware: “De huidige versie van VMware Cloud Foundation ondersteunt alleen een greenfield-installatie, wat betekent dat de bestaande virtuele workloads die op oudere vSphere-versies draaien niet beheerd kunnen worden vanuit Cloud Foundation. Er zijn verschillende manieren om bestaande workloads te migreren, maar de meest veelzijdige manier is om VMware HCX te gebruiken.”

In een meerdelige blogserie laat Marek Zdrojewski u zien hoe u VMware HCX implementeert, configureert en hoe u de virtuele workload van uw oude omgeving naar Cloud Foundation kunt verplaatsen met de verschillende methoden die deze tool biedt.

Lees hier de drie blogs over ‘Workload Migration to VMware Cloud Foundation using VMware HCX’:


Categorie: Cloud

Tags: ,

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy