Dijital çalışma alanına yolculuk

Yayınlanan 20/03/2018 by marcoa
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

VMware’da, dijital çalışma alanı yolculuğu hakkında yıllarca konuştuk. Ama 10 kişiyi bir odaya koyup dijital çalışma alanının ne olduğunu ve onu sağlamak için nelerin gerektiğini sorsanız, en az 25 tane ilgi çekici ve çok farklı cevapla karşılaşırsınız.

Self-servis erişim, uygulama kataloğu veya sanal masaüstünün dijital çalışma alanı olduğu “sanal çalışma alanı” gibi birçok farklı şekillerde karşımıza çıkıyor.

Yakın zamanlarda VMware’nın ürün yöneticileri ve pazarlamacıları mühendisleri, tasarımcıları ve profesyonel hizmet mimarlarından oluşan bir ekip, dijital çalışma alanına uzanan yolculuğun haritasını çıkarmak için yetenekli sanatçı ve hikayecilerle bir araya geldi. Buradaki amaç, bilgilendirici kağıt yığınlarını ve sonu gelmeyen sunum destelerini kaldırıp, yerine dijital çalışma alanına giden yolculuk hakkında görsel olarak zengin bir diyalog geliştirmek.

Ürün değil. Teknoloji değil. Yalnızca yolculuğun kendisi.

 

Eğer bu yazı hoşunuza gittiyse yakın zamanlarda yayımlanan Dijital Çalışma Alanına ve kuruluşların çalışanlarını, işlerini yaparken tercih ettikleri uygulamalara daha fazla erişim ile nasıl güçlendireceklerini anlama konusunda neden çok önemli bir noktada bulunduğuna dair raporumuzu indirebilirsiniz.


Category: Haberler ve Öne Çıkanlar

Tags:

İlgili Yazılar

İlgili yazı bulunamadı

Yorumlar

Yorum bulunamadı

Yorum ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy