İş ortaklarının birliği dijital dönüşüm cephesinde zaferin anahtarı

Yayınlanan 12/03/2018 by marcoa
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

Jean-Philippe Barleaza, VMware’nın yakın iş ortaklığı ilişkilerinin dijital dönüşüm güçlüklerinde kurumları yönlendirmeye nasıl yardımcı olduğuna dair içgörülerini paylaşıyor.

Bütün sektörler teknolojiyle yeniden yapılanıyorlar. Bu yüzden müşteriyi cezbetmek ve müşterinin memnuniyetini sürekli kılmak artık hiç olmadığı kadar önemli. Her noktada mükemmel müşteri deneyimi yaratmak kritik bir öneme sahip. Öyle ki buna dijital dönüşümün savaş alanı deniyor.

EMEA Bölgesi Kanal, İş Birlikleri ve Genel İşler Başkan Yardımcısı Jean-Philippe Barleaza’ya göre VMware dijital dönüşümü “inanılmaz bir fırsat ve güçlük” olarak nitelendiriyor. Çünkü kurumlar bir yandan dönüşüme uyum sağlarken, bir yandan da sürekli değişen bir ortamda rekabet edip kazanmaya çalışıyorlar.

Bu güçlüklerin üstesinden gelmek ve dijitalin sunduğu fırsatları yakalamak için kuruluşları güçlendirmenin kalbinde teknolojiye yaptıkları yatırımdan doğru değerleri elde etmeleri için onların güvenilir danışmanları olan VMware’nın iş ortakları bulunuyor.

Aşağıdaki linklere tıklayarak Jean-Philippe’nin içgörülerine ulaşabilirsiniz. Linklerde Jean-Philippe söz verilen dijitali ulaştırmak ve inanılmaz müşteri deneyimleri yaratmak için VMware’nın iş ortaklarıyla nasıl son derece yakın bir şekilde çalıştığını anlatıyor.

VMware’nın iş ortakları bugün kurumlar için nasıl önemli ve stratejik danışmanlar olarak davranıyor?

Dijital dönüşüm hangi yönleriyle hem bir fırsat hem de bir güçlük?

VMware ve iş ortakları “sınıfında en iyi hizmetleri” kurumlara nasıl ulaştırıyor?

VMware iş ortaklarıyla VMware Cloud Provider Program’da nasıl işbirliği yapıyor?

VMware’nın iş ortakları müşterilerine ek değerleri nasıl sağlıyor?

VMware ve iş ortakları müşteri deneyimini nasıl geliştiriyor?

 


Category: Haberler ve Öne Çıkanlar

Tags:

İlgili Yazılar

İlgili yazı bulunamadı

Yorumlar

Yorum bulunamadı

Yorum ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy