Dijital dönüşüm için uygun bir ekosistem sağlamak

Yayınlanan 03/05/2018 by marcoa
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

Organizasyonlar dijital dönüşümün, başlatılabilen ve tamamlanabilen tek bir proje olmadığını; bunun için teknoloji, süreçler ve kültürün birçok farklı yönünün bir araya gelmesi gerektiğini anladı.

Teknoloji tarafında, şirketlerin bulut bilişim, yazılım tanımlı veri merkezleri, “gittiğin kadar öde” hizmetleri ve birleşik ile hiper-birleşik hesaplama gibi dönüşümsel amaçlarını gerçekleştirmelerine yardımcı olmasını bekledikleri pek çok alan bulunuyor. Seçeneklerin bolluğu, tek bir “doğru” yolun olmadığını gösterir, ancak dijital olarak dönüşüm yapabilmek için farklı seçenekler önemlidir.

Bu; hem verileri kullanabilmek hem de farklı uygulamaların ve hizmetlerin sunulmasıyla ilgili BT yönetimi sorumluluğunu, maliyetleri ve karmaşıklığı azaltabilmek anlamına gelir.

VMware, müşterilerinin dijital dönüşümün bütün potansiyelini gerçekleştirmelerini sağlamak için bu avantajları desteklemeyi sürdürüyor. VMware için önemli bir ortak olan Hitachi Vantara, bütün VMware yazılım kümesinin entegrasyonu konusunda önemli bir görev üstleniyor. Vantara’nın da desteğiyle ortaya çıkan beş çözüm, girişimlerin iş değerini kolaylaştırmasının yanında hızlandırabilecek.

Bu çözümlerden ilki Hitachi Vantara’nın VMware için özellikle optimize ettiği ve böylece girişimlerin geleneksel veya buluttaki her türlü iş yüklerinin tamamını destekleyen Birleşik Hesaplama Platformu’dur. Şirketler, standartlaştırılmış temeller ve ezber bozan çözümler için kısa sürede değer elde edebilir ve uzmanlarımız kompleks ihtiyaçlara sahip olan kuruluşlara destek verebilir.

Ardından, VMware vSphere sanallaştırmasının faydaları; UCP CI ile birleştirilerek uygulamalar, bulut ve iş için en iyi faydaları yarattı. Daha sonraki entegrasyon, hepsi bir arada olacak şekilde VMware vSphere, vCenter ve vSAN yazılımlarının güçlerini birleştiren bir hiper-yakınsama platformu olan UCP HC’de bulunabilir.

Hitachi Vantara’nın raf ölçeğindeki UCP RS’inin yanı sıra vSphere, NSX, vSAN ve vRealize Suite’den oluşan VMware Cloud, şirketlerin güvenliği artırırken, pazara daha hızlı ulaşmak için özel veya karma bulutları kapsamak amacıyla kullanabileceği entegre bir SDDC sağlar.

VMware Vrealize ve Hitachi Enterprise Cloud özellikle kullanıma hazır bir platformda herhangi bir uygulamayı otomatikleştirmek ve düzenlemek üzere tasarlandı. Hem Hitachi Vantara hem de VMware’ın veri yönetimindeki uzmanlığı, kullanıcıların verileri şirket içi ve bulut tabanlı uygulamalar arasında sorunsuz bir şekilde taşımasını sağlar.

Bu entegrasyon son olarak, VMware vCenter ve Hitachi UCP Advisor’a kadar genişletilerek, otomatik yönetim ve orkestrasyon yazılımı ile yönetimi basitleştirmiş; bilgi işlem, ağ ve depolama alanında görünürlüğü sağlamıştır.

Böylece şirketler, yeni sistemleri öğrenmek, ek yazılımlar satın almak veya sistemleri manuel olarak entegre etmek gibi riskli ve zaman alan işlemler yapmak zorunda kalmaz.

VMware ve Hitachi Vantara, en yeni teknolojiyi ve sınıfının en iyisi çözümleri zengin deneyim ve birinci sınıf destekle birleştiren bir ekosistemin gücünü sunuyor. Birlikte çalışarak, bir kuruluşun dijital dönüşümü için gitmesi gereken yolu kısaltacağız.

Hitachi işbirliğimiz hakkında daha fazla bilgi için tıklayın


Category: Haberler ve Öne Çıkanlar

Tags:

İlgili Yazılar

İlgili yazı bulunamadı

Yorumlar

Yorum bulunamadı

Yorum ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy