Donanımınızı yazılım ile dönüştürün

Yayınlanan 29/03/2019 by ozgee
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

Müşterilerimizden pek çoğunun hem Cisco hem de VMware ile stratejik ortaklık kurduğunu biliyoruz. Yıllardır bize her iki teknolojiyi birlikte de kullanmak istediklerini söylüyorlardı ve bunu yapabiliyorlar.

Donanım ve yazılım birlikte çalıştığında, ağların daha iyi performans gösterdiği sır değildir. Donanımınızı elden çıkarmanız gerektiğini söylemeye çalışmıyoruz. Fiziksel altyapının hâlâ önemli olduğuna inanıyoruz, ancak verilerinizin ihtiyaç duyduğu proaktif güvenlik yaklaşımını donanım tek başına sunamaz veya operasyonel mükemmelliği sağlayamaz. Aslına bakılırsa, ağ üzerinde, ikisinden de en iyi şekilde faydalanmanızı sağlayan yazılım öncelikli bir yaklaşım benimseyerek mevcut donanımınızdan daha iyi yararlanabilirsiniz.

Bugünün ihtiyaçlarını dünün yaklaşımlarıyla karşılayamazsınız

Donanım merkezli geleneksel ağlar verimliliği düşürmeleri, çoğu zaman güncelliklerini yitirmiş olmaları ve bulutu daha karmaşık hale getirmeleri nedeniyle BT’yi geri kalma riskiyle karşı karşıya bırakmaktadır. Uç noktaların ve ortamların sayısı arttıkça, bunları yönetmek giderek daha fazla zaman alan bir iş haline gelir. Fiziksel ağlar sezgisel olmadığından, uygulamaların neye gereksinim duyduğunu ancak tahmin etmek zorunda kalırlar ve belki de en önemlisi, fiziksel ağ güvenliği tepkiseldir, proaktif değildir ve verilerinizi riske atar.

Yazılım öncelikli ağ

Zaman alan ve maliyetli donanım güncelleme döngüsünden, yazılım öncelikli entegre bir ağ ile kurtulabilirsiniz. Bir VMware NSX çözümü, uygulamalar ve veriler için uçtan uca güvenlik sağlar ve sürekli olarak değişen iş gereksinimlerine daha dinamik ve hızlı şekilde yanıt vermenize yardımcı olur. Verilerin miktarı ile kullanıcıların ve cihazların sayısı artmaya devam ettikçe, yazılım öncelikli yaklaşım; ek ekiplere gerek kalmadan ve bütçeyi zorlamadan bunları yönetmenize imkân verir. Dahası, NSX çözümleri süreçleri otomatikleştirerek, insan hatası riskini azaltarak ve iş tekrarı için gereken zamandan tasarruf ettirerek operasyonel mükemmellik sağlar.

Software-Defined WAN For Dummies” kılavuzumuz, daha az karmaşık, daha esnek ve yönetilmesi daha kolay bir dağıtık ağa nasıl geçiş yapılacağını açıklamaktadır. Mevcut donanımları elden çıkarmayın. Kılavuzu buradan indirin.


Category: Haberler ve Öne Çıkanlar

Tags: , , , , , ,

İlgili Yazılar

Yayınlanan 16/01/2018 tarafından blogsadmin

Swisscom: Bulut üzerinden inovasyonlara hız sağlamak

Swisscom, yerel ve global firmalara bulut, internet, televizyon ve mobil hizmetler sağlayan İsviçre’nin öncü telekom ve BT şirketi. Dijital dünyadaki işletmeler için güvenilir bir çözüm ortağı olarak saygı kazanan Swisscom, geçtiğimiz günlerde başlattığı Enterprise Service Cloud ile bulut ürün ve hizmetlerini zenginleştiriyor. Bulut Platformu Geliştirme Başkanı Marco Hochstrasser konuyla ilgili “Bu bulut platformu Swisscom’un sunduğu […]

Yayınlanan 26/07/2019 tarafından ozgee

5G: Geleceğin İlk Günü

Mobil Dünya Kongresinden beri teknoloji meraklıları ve uzmanlarının sıkça bahsettiği 5G teknolojileri gün geçtikçe teorik yaklaşımlardan kurtulup günlük hayatımızda yerini almaya başlıyor. İletişim hizmet sağlayıcıları tarafından 5G destekli yeni hizmetler ve geliştirilmiş altyapılar üzerine çalışılmaya başlandı bile. Böylece Mobil Dünya Kongresinde tanıma şansı bulduğumuz yeni cihazlar arasında en ilgi çekenlerden bazıları 5G veri ve internet […]

Yayınlanan 29/03/2019 tarafından ozgee

İş sürekliliği ve kaya gibi sağlam ağ güvenliği, İsviçreli sigorta devine uluslararası büyümeyi getiriyor

Satın alma, yapısı itibariyle bir ticari büyüme aracı olarak kabul edilir. Ama aynı zamanda başka değişimlere de ilham kaynağı olabilir mi – mesela satın alım süreçleri  işletmeye dair tüm yaklaşımı yeniden değerlendirme fırsatı verse nasıl olur? Helvetia, İsviçre’nin önde gelen sigorta şirketlerinden biri. 2014 yılında, rakipleri Nationale Suisse’yi satın alması bu kuruluşu daha da büyüttü […]

Yorumlar

Yorum bulunamadı

Yorum ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy