VMworld 2018 Avrupa’da Hiper Bütünleşik Altyapı’nın Endüstriyi Nasıl Dönüştürdüğüne Tanık Olun!

Yayınlanan 04/03/2019 by ozgee
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

Son yeniliklerin duyurulacağı, sertifikalı eğitimlerin, geniş kapsamlı ara oturumların yer alacağı ve sizi dijital dönüşümde altyapı uzmanı haline getirecek VMworld 2018 Avrupa’ya sadece birkaç hafta kaldı. Endüstri liderlerinden Yanbing Li, Christos Karamanolis, Corman Hogan ve Duncan Epping’in de bilişim teknolojilerinin geleceği hakkındaki görüşlerini paylaşacakları etkinliğimiz, 20. yılımız şerefine birçok müşterimiz, iş ortağımız ve çalışanlarımızla birlikte gerçekleştirilecek. Kaydınızı yaptırdıysanız ajandanızı düzenleyin, ancak geliş planlarınızı henüz yapmadıysanız geç kalmadan kaydolun.

VMware’in öncü HCI Yazılımını Tanıyın

VMworld Avrupa’da hiper bütünleşik altyapı üzerine gerçekleştirilecek 30’un üzerinde oturumla bilişim teknolojilerinin geleceği hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. VMware’in HCI yazılımı, Gartner ve Forrester Research gibi bağımsız araştırma şirketleri tarafından Gartner Magic Quadrant ve Forrester Wave’de hiper bütünleşik altyapı Q3 2018 lideri olarak tanımlanıyor. Aynı zamanda VMware HCI, geçtiğimiz 5 çeyrek için IDC Worldwide Converged Systems Tracker’da en yüksek büyüme oranına sahip. Ürünü tercih ederek satın alan sektör analistleri ve müşteriler, toplam sahip olma maliyetlerini düşürürken BT’nin etkin iş sonuçları yaratmak için gerekli ihtiyaçlara karşılık verebilme kapasitesini artıran VMware HCI’ın gücünün depolama altyapısını dönüştürdüğünü de doğrulamış oluyor.

Hiper Bütünleşik Oturumlar: Herkese uygun

HCI’da yeni de olsanız ,  Discovery Limited gibi yıllardır VMware ve HCI kullanan bir şirketin üyesi de olsanız,kaçırmak istemeyeceğiniz oturumlarımızla VMworld’de sizleri bekliyoruz. Tüm teknik bilgi seviyelerinden katılımcılarımıza uygun oturumlarımızda, HCI’ın geleceği, HCI destekli hibrit bulut teknolojisini, gelecek nesil iş yüklerini yönetmeye yönelik en iyi uygulamaları ve çok daha fazlasını öğreneceksiniz.

Mutlaka görmeniz gereken 5 HCI oturumuyla VMworld yolculuğunuza başlayın

Tanıtım Konuşması ?

HCI’ın ötesinde inovasyon: VMware Geleceğin Veri Merkezi Devrimini Nasıl Hızlandırıyor? [HCI3728KE]

VMware Depolama ve Kapasite İş Birimi Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Yanbing Li, Entegre Sistemler İş Birimi Genel Müdürü ve Kıdemli Başkan Yardımcısı John Gilmartin ve Depolama ve Kapasite İş Birimi Baş Teknoloji Yöneticisi Duncan Epping’e katılın Bu ekip, size VMware’de HCI’ın ötesinde nasıl inovasyon geliştirdiğimizi anlatacak.

Altyapı yatırımlarınızı korurken, salt sanallaştırılmış sunuculardan, her türden bulut ortamında her türlü uygulamayı çalıştırmanızı sağlayan gerçek bir Dijital Altyapıya kolayca nasıl geçiş yapılabileceği konusuna odaklanan bu oturum HCI ile ilgilenen herkes için uygun.

Panel Oturumu ?

VMware vSANn Deneyimleri Teknik Müşteri Paneli [HCI1615PE]

Dört farklı  müşterimiz kendi vSAN deneyimleri ve kullanım senaryolarından  bahsetmek için sahne almaya hazır. Bu müşterilerimizin hepsi  vSAN’ın avantajlarından yararlandı: maliyet etkin performans, depolama birleşimi, kolay kullanım ve artırılmış ölçeklendirme avantajlarını bir de kullananlardan dinleyeceksiniz. Tüm müşterilerimizin Veri Merkezleriniv SAN ile nasıl modern hale getirdiklerini ve teknik problemlerini yardımıyla nasıl çözdüklerini kendi bakış açılarından öğreneceğiz. VMware EMEA’nın Depolama ve Kapasite ekibinden Lee Dilworth’ün moderatörlüğünü üstlendiği oturumdinleyicilerinizin de katılımıyla interaktif oturum olarak devam edecek.
Ara Oturum ?

vSAN’ın “Babasıyla” HCI Vizyon Konuşmaları [HCI1705BE ve HCI1338BE]

CTO ve vSAN’ın kurucusu Christos Karamanolis ile HCI’ın geleceğini iki farklı oturumda incelemeye hazır mısınız? İlk olarak hibrit bulut çözümlerinde veri yaşam döngüsü yönetiminin önemini, ardından Baş Teknoloji Yöneticisi Cormac Hogan ile bulut tabanlı uygulamalar için ideal operasyon ortamını inceleyeceğiz.

Tanıtım  ?

Veri merkezlerinin modernize edimesi ve genel buluta entegre edilmesiyle ilgilenen herkese uygun olan bu konuşma, pazartesi sabahı yapılacak genel oturumu daha detaylı bir şekilde ve demo sunumlarıyla genişletecek. Gelin VMware’in Operasyon Direktörü Raghu Raghuram’ı dinleyin, sizi hibrit buluta hazırlayacak en son çözümleri birlikte konuşalım.

Ara Oturum ?

 vSAN ve HCI’ın Geleceği [HCI1469BE]

VMware ürün yönetimi ve mühendisliği yöneticilerinden John Srinivasan Murari ve Vijay Ramachandran’a katılın! hiper bütünleşik altyapı pazarındaki trendleri ve VMware’in vSAN hakkındaki görüşlerini öğrenme şansı yakalayın.

Peki ya HCI Zone?

HCI Zone’u ziyaret edin ve vSAN’ı görevinin başında tanıyın! Konteynerleştirilmiş MySQL’den SAP HANA’ya, sınırda çalışan uygulamalara kadar, tamamı vSAN destekli misyon-kritik uygulamalara tanık olun. Gelin uzmanlarımızla konuşun, HCI’ın uçtan merkeze ve merkezden buluta avantajlarını keşfedin.

vSAN çözümlerimizi ve deneyimlerini anlatacak iş ortaklarımız:

  • SAP HANA – Dell EMC VxRail
  • SQL Server – HPE
  • MySQL on Containers – Lenovo
  • Video Analytics – Cisco

 

VMworld Avrupa programınızı hazırlayın, HCI Zone demolarımızı ve harika oturumlarımızı keşfedin!

Buluttan dijital çalışma ortamına kadar her şeyin ele alındığı VMworld Avrupa 2018’in program içeriklerinin  tamamına ulaşmak için içerik kataloğumuzu buradan inceleyin ve VMworld deneyimizi kendi ihtiyaçlarınıza göre şekillendirmeye başlayın.

VMworld Avrupa 2018 sizinle başlıyor. Hemen  kaydolun.


Category: Haberler ve Öne Çıkanlar, VMware

Tags: , , , ,

İlgili Yazılar

Yayınlanan 09/12/2019 tarafından ozgee

VMworld Europe 2019 – Rekorları kıran bir etkinlik

İspanya’nın güzel şehri Barcelona, 4-7 Kasım arasında 13.000 kişinin katılımıyla her yıl düzenlenen VMworld Europe’a ev sahipliği yaptı. Etkinliğin odağında, katılımcılara bulut yolculuklarına nasıl hız katabilecekleri ve hızlı bir şekilde değişen BT ortamı çevresinde nasıl momentum kazanabilecekleri yer alıyordu. Açılış günü, VMware CEO’su Pat Gelsinger’in ilham verici açılış konuşması ile başladı. Konuşmasında, seçim ile karmaşıklığın […]

Yayınlanan 20/09/2019 tarafından ozgee

VMworld 2019 Avrupa’da neden yer almalısınız?

Günümüzün hızla değişen BT dünyasına tüm sektörler ayak uydurmaya çalışıyor. Dijital dönüşüm artık şirketlerin iş süreçlerinde yaptığı değişikliklerle kendini somut olarak göstermeye başladı. VMworld ise 2004’ten beri BT alanında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken tüm konuları incelikleriyle beraber tek bir etkinlikte bir araya getirmeye devam ediyor! Geçen yıl 101 ülkeden 13 bin katılımcı ile gerçekleşen VMworld […]

Yayınlanan 24/05/2019 tarafından ozgee

Geleceğe İz Bırakmanın Zamanı Geldi: VMworld kayıtları başladı!

Bu dijitalleştirilmiş, çok bulutlu dünyada hangi araçların ihtiyaçlarınıza uygun olduğunu keşfetmeniz zor olabilir. Teknoloji çok hızlı ilerliyor, bu yüzden şirketinizi ilgilendiren trendleri ve güncellemeleri yakından takip etmek çok önemli. Biz tam da bu sebeple müşterilerimizin ve ortaklarımızın bilgilenmesi için eğitim, atölyeler, webinarlar ve alanımızdaki öncü etkinliklere bu kadar çok yatırım yapıyoruz. Bu yıl, EMEA bölgesindeki müşterilerimiz ve […]

Yorumlar

Yorum bulunamadı

Yorum ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy