Turkcell, artık VMware Cloud Verified iş ortağı!

Yayınlanan 03/05/2019 by ozgee
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

VMware olarak, bulut sağlayıcılarımızın sunduğu Cloud Verified hizmetler aracılığıyla bulut bilişime özgün verimlilik, çeviklik ve güvenilirlik kazandırmak için çalışıyoruz. Sunduğumuz bu hizmetlerle buluta yolculuğunu VMware teknolojisiyle güçlendiren lider şirketlerden biri de Turkcell oldu. Türkiye’nin önde gelen iletişim ve teknoloji şirketlerinden Turkcell, VMware Cloud Verified iş ortaklarımız arasında yer almaya hak kazandı. Böylelikle, Turkcell, METNA bölgesinde Cloud Verified unvanına sahip ilk servis sağlayıcısı oldu.

Dünyada VMware Cloud Verified unvana sahip 43 servis sağlayıcısı bulunuyor. VMware Cloud Verified unvanına sahip olan bu iş ortakları, müşterilerinin işleri için önemli avantajlar sağlamak adına bulut ortamları genelinde birlikte çalışabilirlik yeteneklerini kazanmalarının yanı sıra, kurumların VMware olarak sağladığımız kapsamlı ve gelişmiş bulut teknolojilerinden yararlanmasını da sağlıyor.

Cloud Verified unvanı, Turkcell’in müşterilere tam ve kapsamlı VMware bulut altyapısı üzerinde çalışan bir hizmet sunabilmesi anlamına geliyor. VMware olarak sunduğumuz Cloud Verified iş ortağı hizmetlerimizle müşteriler, entegrasyon ve bir arada çalışabilirlik, maliyet optimizasyonu ve esnekliği dahil olmak üzere VMware bulut altyapısının yeteneklerinin tümüne erişim hakkı elde ediyor.

VMware Cloud Verified iş ortağı statüsünü kazanan Turkcell, müşterilerine sunduğu güvenli, güvenilir ve maliyet etkin bulut hizmetleri artık daha da güçlenecek. VMware kurumların buluta yolculuğunun sorunsuz ve esnek olması için iş ortaklarına destek olmaya devam edecek.

Cloud Verified iş ortağı olmak için detaylı bilgilere linkten ulaşabilirsiniz: https://www.vmware.com/partners/service-provider/vmware-cloud-verified-logo.html.


Category: Business

Tags: , , ,

İlgili Yazılar

Yayınlanan 13/03/2020 tarafından ozgee

NRF 2020 Notları: VMware, akıllı mağazalarda perakendecilerin marka deneyiminin dijital dönüşümüne yardımcı oluyor

New York’ta gerçekleşen ve perakendeyle ilgili teknolojilerin detaylıca yer aldığı NRF 2020, perakende odaklı etkinlikler arasında yine en büyüğü, en kalabalığı ve en ilgi çekicisi olmayı başardı. Etkinlikteki stantların pek çoğunda VMware teknolojisinin BT altyapılarının yapay zekası olarak konumlandığı gözlemlendi. Fuar kapsamında gerçekleştirilen ve New York şehrindeki çeşitli mağazalara yapılan bir tur olan “Retail Safari” […]

Yayınlanan 17/07/2019 tarafından ozgee

VMware Cloud Briefing 2019’u ve Ayrıcalıklı İçerikleri İstediğiniz Zaman İzleyin!

VMware Cloud Briefing 2019’u kaçırdınız mı? Üzülmeyin, sizi de düşündük. Eşi benzeri olmayan dijital bulut deneyimimize kısa bir süre için isteğe bağlı erişim olanağı sağlıyoruz. VMware CEO’su Pat Gelsinger, Kubernetes’in kurucuları Joe Beda ve Craig McLuckie ve diğer lider bulut uzmanlarının bulutun geleceğine yönelik ayrıcalıklı öngörülerine erişin. Ayrıcalıklı VMware Cloud Briefing İçerikleri Ayrıcalıklı içerikler, genişletilmiş […]

Yayınlanan 29/03/2019 tarafından ozgee

Donanımınızı yazılım ile dönüştürün

Müşterilerimizden pek çoğunun hem Cisco hem de VMware ile stratejik ortaklık kurduğunu biliyoruz. Yıllardır bize her iki teknolojiyi birlikte de kullanmak istediklerini söylüyorlardı ve bunu yapabiliyorlar. Donanım ve yazılım birlikte çalıştığında, ağların daha iyi performans gösterdiği sır değildir. Donanımınızı elden çıkarmanız gerektiğini söylemeye çalışmıyoruz. Fiziksel altyapının hâlâ önemli olduğuna inanıyoruz, ancak verilerinizin ihtiyaç duyduğu proaktif […]

Yorumlar

Yorum bulunamadı

Yorum ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy