VMware müşterilerinin uygulamalarını ve altyapılarını modernleştirmesi için genişletilmiş ürün ve hizmet portföyünü tanıttı

Yayınlanan 17/03/2020 by ozgee
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

Yeni altyapı ve yeni ürünler ile VMware için yeni bir dönem başlıyor!

VMware olarak, müşterilerimizin uygulamalarını modernleştirmesine ve daha güvenli, daha etkin bir altyapıyı yeniden oluşturmasına yardımcı olmak üzere özel olarak tasarlanmış yepyeni ürünleri ve hizmetleri kullanıma sunduk. Böylece modern uygulamalar adına VMware ve müşterilerimiz için yeni bir dönem başladı.

Duyurularımızın yayınını hemen buradan izleyebilirsiniz:

https://www.vmware.com/uk/app-modernization.html?src=so_5e6641a97145d&cid=7012H0000021TY0

Aralarında VMware Tanzu Portfolio, VMware Cloud Foundation 4 ve yeni VMware vSphere 7’nin de yer aldığı bu yeni ürünlerin hepsi, program oluşturmak ve çalıştırmak için uygulamadan altyapıya kadar en kapsamlı yazılım yığınına katkıda bulunuyor.

Yaptıkları şey ister uygulama oluşturmak ister bulut tabanlı ilkeleri benimsemek ister mevcut uygulamaları modernleştirmek olsun, bu portföyü paylaşarak müşterilerimizin anında iş sonuçları elde etmesini sağlayacak olmak bizi çok heyecanlandırıyor.

Şu andan itibaren VMware, müşterilerin hem yeni uygulamalar geliştirmesini hem de mevcut uygulamaları ve altyapıyı modernleştirmesini sağlamak ve bu süreçlere rehberlik etmek için benzersiz bir konuma sahip.

VMware Tanzu: Uygulama Modernleştirme Portföyü

Basitçe söylemek gerekirse VMware Tanzu, kuruluşların daha iyi yazılımları daha kısa sürede teslim etmesini sağlayan ürünlerden ve hizmetlerden oluşan bir portföydür. Müşteriler, bu paketi modern uygulama yaşam döngüsünü otomatikleştirmek, Kubernetes’i bulutlar genelinde çalıştırmak ve çoklu bulut faaliyetlerini birleştirip optimize etmek için kullanabilir.

VMware Cloud Foundation 4: Modern Uygulamalar İçin Hibrit Bulut Altyapısı

VMware Cloud Foundation 4 ve Tanzu, hem sanal makine tabanlı hem de kapsayıcı tabanlı uygulamalar için tutarlı yönetimle birlikte hibrit bulut altyapısı sağlarken yazılım tanımlı bilgi işlem, depolama ve ağ kaynakları genelinde yapısal güvenlik ve yaşam döngüsü yönetimi sunar.

Bu yeni sürüm, kuruluşlara tüm temel hizmetler için API erişimi sağlayan entegre bir Kubernetes ve RESTful API yüzeyi olan VMware Cloud Foundation Hizmetleri’ni de sunuyor.

VMware vSphere 7: Modern Hibrit Bulut İçin Temel Hizmetler

vSphere’in on yıl içindeki en büyük evrimi olan VMware vSphere 7 de bu portföyde yer alıyor. VMware, Ağustos 2019’da Project Pacific programı kapsamında VMware vSphere 7’nin ön gösterimini yapmıştı. Project Pacific, geliştiricilere ve operatörlere bulut benzeri bir deneyim sunmak amacıyla, Kubernetes API’lerini kullanarak vSphere’i açık bir platformda yeniden tasarlamaya odaklanmıştı.

VMware Tanzu portföyünün temel bileşeni olan bu sürüm çeşitli sanal makine, kapsayıcı ve Kubernetes kombinasyonlarını kullanarak hem modern hem de geleneksel uygulamaları destekliyor.

VMware vSphere 7, daha düşük bir genel maliyetle güvenlik, istikrar ve geleneksel kuruluş altyapısının yönetimi ile birlikte daha hızlı inovasyon yapılmasını sağlayarak geliştirici ve operatör verimliliğini artırıyor.

Modern Uygulamalarla ilgili duyurularımızın çevrimiçi yayınını https://www.vmware.com/uk/app-modernization.html?src=so_5e6641a97145d&cid=7012H0000021TY0 adresinden izleyebilirsiniz!

VMware Tanzu Application Catalog, VMware Tanzu Kubernetes Grid ve VMware Tanzu Mission Control artık kullanıma hazır.

VMware Cloud Foundation 4, VMware vSphere 7, VMware vSAN 7, VMware vRealize Automation 8.1 ve VMware vRealize Operations 8.1 sürümlerinin (hem şirket içi hem de hizmet olarak yazılım olarak) 1 Mayıs 2020 tarihinden itibaren kullanıma sunulması planlanıyor.

 


Category: Haberler ve Öne Çıkanlar

Tags: , , , , , , ,

İlgili Yazılar

Yayınlanan 13/03/2020 tarafından ozgee

NRF 2020 Notları: VMware, akıllı mağazalarda perakendecilerin marka deneyiminin dijital dönüşümüne yardımcı oluyor

New York’ta gerçekleşen ve perakendeyle ilgili teknolojilerin detaylıca yer aldığı NRF 2020, perakende odaklı etkinlikler arasında yine en büyüğü, en kalabalığı ve en ilgi çekicisi olmayı başardı. Etkinlikteki stantların pek çoğunda VMware teknolojisinin BT altyapılarının yapay zekası olarak konumlandığı gözlemlendi. Fuar kapsamında gerçekleştirilen ve New York şehrindeki çeşitli mağazalara yapılan bir tur olan “Retail Safari” […]

Yayınlanan 03/05/2019 tarafından ozgee

İnovasyon gücünüzü göstermek için ipuçları

Pek çok iş lideri, üzerlerinde baskı kuran çığır açıcı dijital dönüşümün ölçeğini ve hızını küçümsemektedir. İnovasyon, her kuruluşun gündeminde vardır. Pek çoğunun stratejiler oluşturmak veya yeni fikirler geliştirmekte sorunu olmasa da, bunları hayata geçirmekte, yeni iş modelleri uygulamakta veya fikirleri iş sonuçlarına dönüştürmekte çoğu kez başarısız olurlar. Şirketlerin yeni teknolojilere ayak uydurmaya devam edebilme ve […]

Yayınlanan 03/05/2019 tarafından ozgee

Telko bulut ile 5G fırtınasının ötesine geçmek

Bu yılki Mobil Dünya Kongresi (MWC) gündemindeki en önemli konu 5G’ydi. 5G destekleyen cihazlardan, önümüzdeki aylarda ABD’nin çeşitli şehirlerinde gerçekleşebilecek ilk ağ devreye alımlarına kadar, yeni nesil ağ ile ilgili olmayan hiçbir an yok gibiydi. Önceki yılın etkinliğinde teori ağır basıyorken, bu yılkinde kesinlikle teknolojinin pratik uygulamalarının başlangıcı hissediliyordu. MWC gibi büyük bir etkinliğin heyecanın, […]

Yorumlar

Yorum bulunamadı

Yorum ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy