FlexVirtual, ON2IT en AnyLinQ blikken terug op 2018

Geplaatst op 26/03/2019 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

Als er weer een jaar voorbij is kijken we vaak terug. Wat had beter gekund, maar ook: waar zijn we trots op? Onze partners FlexVirtual, ON2IT en AnyLinQ vertellen in deze video hoe zij 2018 hebben ervaren en waar ze het meest trots op zijn.

Watch on YouTube


Categorie: Nieuws

Tags:

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 20/02/2020 door vmwarenetherlands

Dit zijn de winnaars van de VMware Partner Awards 2020

Op 13 februari zijn de jaarlijkse VMware Partner Awards uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in evenementenlocatie Mereveld bij Utrecht. Tijdens dit event vieren we samen met onze partners de successen van het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar het nieuwe jaar. Onze partners onmisbaar en we zetten hen dan ook graag in het zonnetje. […]

Geplaatst op 09/02/2018 door vmwarenetherlands

VMware Partner Awards 2018: En de winnaars zijn…

  Gisteravond was het zover: de uitreiking van de felbegeerde VMware NL Partner Awards! Samen met de genomineerden verzamelden we in het mooie Mereveld voor de bekendmaking van de winnaars van de Partner Awards 2018. Net als vorig jaar was het een mooie avond waarbij een groot deel van ons partnernetwerk samenkwam om successen van […]

Geplaatst op 14/04/2019 door vmwarenetherlands

Hoe zal VMware een rol spelen in het succes van FlexVirtual, AnyLinQ en ON2IT in 2019?

2018 was een succesvol jaar voor ons en onze partners. Hoe zal VMware dit jaar een rol spelen in het succes van FlexVirtual, AnyLinQ en ON2IT? Ontdek het in deze video:

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy