Zakelijk succes is direct verbonden aan de Digital Employee Experience

Zakelijk succes is direct verbonden aan de Digital Employee Experience

Geplaatst op 24/10/2019 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

Recent deed VMware onderzoek naar de digital employee experience van werknemers, IT-beslissers en HR-beslissers in EMEA. Het onderzoek laat zien dat snelgroeiende bedrijven die investeren in de digital employee experience meer kans maken op zakelijke groei, een progressieve werkcultuur hebben, talent kunnen behouden en door werknemers als topwerkgevers worden aangeduid. De digitale ervaring van werknemers is dus iets waar we allemaal goed over na moeten denken. VMware is daar al geruime tijd mee bezig.

Leon de Werker, Senior Regional Director Benelux bij VMware: “Workspace ONE is bij uitstek het onderdeel van VMware dat de business raakt en dat een belangrijke rol speelt in de digitale ervaring van werknemers. Een van de motto’s van VMware is Any Cloud, Any App, Any Device. Vooral de twee laatste zaken zijn van toepassing op waar we het hier over hebben en op wat werknemers belangrijk vinden. Workspace ONE wordt dan ook een steeds belangrijker product in ons portfolio.”

Wilt u meer weten? Ontdek de resultaten van het onderzoek en hoe VMware Workspace ONE de digital employee experience kan verbeteren op CIO.


Volledige onderzoek en infographic

Als u benieuwd bent naar het volledige onderzoek kunt u dat hier downloaden.

Bekijk de infographic hier beneden voor de resultaten van het onderzoek in één oogopslag.


Categorie: Nieuws

Tags:

Gerelateerde artikelen

Geen berichten gevonden.

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy