Förändra din hårdvara med mjukvara

Publicerades den 17/04/2019 by vmwaresweden
DISCLAIMER: Den här artikeln är äldre än ett år och kan inte vara aktuell med senaste händelser eller ny tillgänglig information.

Vi vet att många av våra kunder även är strategiska partner till Cisco. I åratal har de sagt att de vill använda bägge företagens teknik tillsammans. Och det kan de göra.

Det är ingen hemlighet att nätverk fungerar bättre när hårdvara och mjukvara arbetar ihop. Vi menar inte att ni ska avveckla er hårdvara. Vi anser att den fysiska infrastrukturen fortfarande behövs, men enbart hårdvara kan inte leverera den proaktiva säkerhetsmetod som era data behöver, och den möjliggör inte heller operativ kompetens. Faktum är att ni får ut mer av era befintliga hårdvaruinvesteringar genom att ta er an nätverket med en mjukvarucentrerad metod, så att ni kan få det bästa av två världar.

Det går inte att tillgodose dagens behov med gårdagens arbetssätt

Traditionella hårdvarucentrerade nätverk riskerar att hämma IT eftersom de urholkar produktiviteten, ofta är föråldrade och gör molnet mer komplext. När antalet slutpunkter och miljöer växer blir hanteringen av dem allt mer tidsödande. Fysiska nätverk är inte intuitiva, vilket innebär att man måste gissa vad apparna behöver. Men viktigast av allt är att säkerheten i fysiska nätverk är något reaktivt, inte proaktivt, och det utsätter era data för risker.

Mjukvarucentrerade nätverk

Med ett integrerat mjukvarucentrerat nätverk undviker ni den tidsödande, dyra cykeln med hårdvaruuppdateringar. En lösning med VMware NSX innebär heltäckande säkerhet för appar och data och hjälper er att hantera dynamiska affärsbehov smidigare och följsammare. Vartefter mängden användare, data och enheter växer, blir det med programvara-först-metoden möjligt att hantera detta utan att bilda nya team eller spräcka budgeten. Dessutom möjliggör NSX-lösningar operativ kompetens genom att processer automatiseras, vilket minskar risken för mänskliga fel och mängden dubbelarbete.

I vår guide ”Software-Defined WAN For Dummies förklarar vi hur ni migrerar till ett utspritt nätverk som är mindre komplext, mer flexibelt och enklare att hantera. Ni behöver inte göra er av med befintlig hårdvara. Hämta guiden här.

 


Kategori: Nyheter och höjdpunkter

Taggar: , , ,

Relaterade artiklar

Publicerades den 19/11/2018 av vmwaresweden

”Det finns inget du inte kan göra”

Under de senaste fyra decennierna har vi lyckats göra fantastiska framsteg i vår utveckling tack vare tekniska framgångar. Utvecklingen gör att vi kan göra ännu mer och ännu snabbare. Tekniken ger också verktyg inför framtiden – för att lyckas skapa en rättvisare, friskare och mer hållbar värld att leva i. Det råder ingen tvekan om […]

Publicerades den 16/07/2019 av vmwaresweden

Det nya mjukvarudefinierade datacentret sätter Porsche Informatik i förarsätet

Elektriska drivsystem, delningsekonomin, uppkopplade bilar och autonom bilkörning: med tanke på dessa trender har fordonsindustrin inget annat val än att byta kurs. Porsche Informatik – Porsche Holdings mjukvarukontrollcenter – är navet kring vilket denna dynamik kretsar. Banbrytande lösningar för mobilitetens framtid går bara att bygga på en grund av människor som har de verktyg de […]

Publicerades den 11/10/2019 av blogadmin

Datacentertransformation i Norden

  Av Ylva Fonselius, Nordic senior specialist Solutions ingenjör – HCI SDDC Jag började på VMware Sverige i maj 2019, så jag är fortfarande ganska ny i företaget. Min ryggsäck är generellt sätt packad med kunskap från en annan leverantör och nu har jag blivit inbjuden till att göra ett inlägg här på bloggen för […]

Kommentarer

Inga kommentarer ännu

Lägg till en kommentar

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy