Pressmeddelande: VMware lanserar banbrytande innovationer på VMworld Europe 2019

Publicerades den 06/11/2019 by vmwaresweden
DISCLAIMER: Den här artikeln är äldre än ett år och kan inte vara aktuell med senaste händelser eller ny tillgänglig information.

Under VMwares stora kund- och partnerevent VMworld 2019 Europe tillkännager VMware nu en rad nya initiativ för sin mjukvaruarkitektur – anpassad för alla appar, moln och typer av enheter. De nya innovationerna spänner över hela VMwares teknikportfölj, men har ett särskilt fokus på inbyggd säkerhet och nya sätt för företag att bygga, driva och hantera programvara på Kubernetes.

”På VMworld i USA uppmuntrade vi deltagarna att öka takten i den teknikdrivna transformationen. Nu tar vi det ett steg längre på VMworld Europa,” säger Chris Wolf, CTO Global Field and Industry, VMware. ”De djärva innovationerna som vi nu lanserar, i korsningen mellan moln, appar, nätverk, mobilitet och säkerhet, kommer att hjälpa kunderna att snabbare komma i mål med sina digitaliseringsprojekt.”

VMware tillkännager nya säkerhetslösningar och partnerskap anpassade för företag med modernt utformad IT-infrastruktur

VMware lanserar nya och utökade säkerhetslösningar och partnerskap som främjar företagets vision om inbyggd säkerhet för företag med en modernt utformad IT-infrastruktur. Dessa lösningar hjälper företagen att etablera en automatiserad, proaktiv och genomgripande säkerhet för hela verksamheten. Bland de nya erbjudandena kan nämnas:

  • Dell kommer att göra Carbon Black Cloud till en endpoint-säkerhetslösning för Dells kunder
  • Ny VMware NSX-distribuerad intrångsdetektering och intrångsskydd
  • Ny version av VMware NSX Federation för konsekvent, centraliserad nätverks- och säkerhetspolicykonfiguration och hantering av storskaliga NSX-installationer
  • VMware SD-WAN får bättre brandväggsprestanda för lokalkontor, med ökad flexibilitet och fler funktioner
  • Uppdateringar av VMware Secure State som minskar riskerna med publika moln och förbättrar företagets säkerhet
  • En ny säkerhetsarkitektur som behandlar alla nya nätverk som om de innebär en potentiell fara – vilket ger ökat skydd för digitala arbetsplatser

VMware förbättrar VMware Tanzu-portföljen för att underlätta användning av Kubernetes

VMware annonserar också att Tanzu-portföljen förbättrats, vilket presenterades redan på VMworld 2019 US. Tanzu-portföljen är utformad för att förändra hur företag bygger, driver och hanterar programvara på Kubernetes. Uppdateringarna inkluderar ett beta-program för Project Pacific, tillsammans med ett nytt VMware Cloud Native Master Services Competency-upplägg, som gör det möjligt för VMwares partners att skapa en arkitektur för en Kubernetes-baserad plattform som stöds av kompletterande molntekniker och applikationer.

VMware Cloud on AWS hjälper kunder i EMEA att migrera och modernisera applikationer

VMware Cloud on AWS kommer att lanseras i AWS EU-regionen (Stockholm), vilket gör att fem regioner i Europa, och 17 i världen, nu har tillgång till dessa molntjänster, bara två år efter den ursprungliga lanseringen av erbjudandet.

VMware har också utökat sina VMware HCX-funktioner till att inkludera OS-assisterad migration – det vill säga möjligheten att flytta icke-vSphere-baserade arbetsbelastningar till VMware Cloud on AWS – samt cross-SDDC och migration mellan molnen.

Detta möjliggör migreringar som kan genomföras med en enkel knapptryckning, och utökning av nätverk och anslutningar mellan VMware Cloud on AWS SDDC:er som körs i olika AWS-regioner – något som tidigare inte varit möjligt. VMware tillkännagav också sin nya VMware Cloud Director-tjänst som nu kommer att erbjuda de beprövade och säkra multihyrfunktionerna hos VMware vCloud Director inom VMware Cloud på AWS, samt möjliggöra för Managed Service-leverantörer att dela molninstanser när man parallellt levererar åt sina olika kunder, för att på så vis sänka sina totala omkostnader.

Project Path: Multi-Cloud-leverans och drift för molnleverantörer

Project Path är en teknisk förhandsvisning som hjälper molnleverantörer och MSP:er att anta nya affärsmodeller som ger ökade värden, intäkter och förbättrade marginaler för deras molnaffär.

Project Path kommer att bygga vidare på och utöka de funktioner som finns i VMware Cloud Provider Platform i dag – VMware vCloud Director och VMware Cloud Provider Hub – och rullas ut i flera steg för att ge en enhetlig hantering och drift över alla VMware-molns slutpunkter.

Dessa inkluderar partners egna moln; VMware SDDC:er som körs i AWS, Azure, Google Cloud, IBM Cloud och Oracle Cloud, och egna publika moln. Molnleverantörer kommer att kunna leverera en svit av tjänster – självbetjäning av flera kunder, IaaS, containrar, migrering, backup, disaster recovery, objektlagring, databas som tjänst, säkerhet, applikationsmallar och mer – på alla VMware-molns slutpunkter. Dessutom bidrar Project Path till att förena molnleverantörens olika verksamheter, som kundhantering, drift, fakturering och kundsupport, över alla VMware-molns slutpunkter. Som stöd för denna strategi tillkännagav VMware också den nya SaaS-baserade VMware Cloud Director-tjänsten, VMware Cloud Provider Hub, VMware vCloud Availability 3.5 och att VMware Cloud Provider Partners får tillgång till Bitnami Community Catalog.

Project Maestro hjälper CSP:er (Communication Service Providers) att bli smidigare med en enhetlig orkestrering och automatisering över flera nätverk och moln

VMware gav en teknisk förhandsvisning av Project Maestro som levererar en enhetlig strategi för modellering, onboarding, orkestrering och hantering av virtuella nätverksfunktioner och tjänster. Med denna ”cloud first”-orkestreringslösning kommer CSP:er att kunna bygga och automatisera nätverkstjänster som spänner över ett fler nätverksformat, vilket säkerställer driftskompatibilitet och optimerar deras funktioner i alla lager i NFV- och Telco Cloud-arkitekturen. Telco-molnorkestratorn kommer att leverera storskalig operationell effektivitet som kommer att hjälpa CSP:er att snabbare få ut nya tjänster på marknaden och minska kostnaderna för att hantera allt mer komplexa nätverk, samt att förbättra kundupplevelsen.

VMware Workspace ONE hjälper nyanställda att komma in i arbetet snabbare

VMware tillkännagav nya funktioner i Workspace ONE Intelligent Hub som är utformade för att ge nyanställda omedelbar och säker tillgång till användbara interna resurser, såsom företagsregister, intranät och full insyn i hur företagets enheter och affärsappar hanteras av IT, samt tillgänglighet till VMware Horizon Services för Multi-Cloud (tillkännagavs på VMworld 2019 US). Dessa tjänster förenklar IT-administratörers hantering av virtuella stationära datorer, appar på stationära datorer och moln.

VMware SD-WAN av VeloCloud levererar en omfattande Secure Access Services Edge

VMware demonstrerade hur VMware SD-WAN av VeloCloud levererar en omfattande Secure Access Services Edge (SASE)-plattform som ger företag möjlighet att dra fördel av ett globalt tillgängligt nätverk av molntjänster. VMware har också långt gångna planer på en fördjupad integration mellan Azure och VMware SD-WAN-gateways distribuerade inuti Azure, vilket kommer att möjliggöra hög prestanda från slutpunkt till slutpunkt och en optimerad åtkomst av Azure från hela företagsnätverket.


Kategori: Nyheter och höjdpunkter

Taggar: , , , , , , , , , ,

Relaterade artiklar

Publicerades den 28/08/2019 av vmwaresweden

Pressmeddelande: VMware lanserar Tanzu som hjälper kunder att bygga, köra och hantera programvara på Kubernetes

VMware lanserar nu VMware Tanzu, en ny portfölj som samlar produkter och tjänster för att transformera sättet verksamheter bygger, kör och hanterar programvara på Kubernetes. Här ingår också en förhandsvisning av Project Pacific, som kommer innebära att VMware vSphere transformeras till en plattform även för Kubernetes framöver. VMware Tanzu Mission Control, erbjuder också en enda […]

Publicerades den 14/11/2018 av vmwaresweden

Sälj som hantverk

En stor utmaning för många säljare är att de inte alltid förstår produkterna och tjänsterna som de själva säljer. Det blir för stort fokus på att sälja, och för lite fokus på visionen och vad de nya lösningarna faktiskt innebär för verksamheten och kunden. IT-branschen är en bransch där det händer mycket och där det […]

Publicerades den 04/10/2019 av vmwaresweden

Gör ett hållbart avtryck

Vi på VMware inser att alla delar av vår verksamhet påverkar världen. Det är anledningen till att vi gör allt vi kan för att skapa en bättre framtid och ge mer tillbaka till miljön, samhället och den globala ekonomin än vi tar. Som ett led i denna strävan försöker vi vara så miljömässigt hållbara vi […]

Kommentarer

Inga kommentarer ännu

Lägg till en kommentar

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy