Affärskontinuitet när det oväntade händer – är din verksamhet förberedd?

Publicerades den 27/03/2020 by vmwaresweden
DISCLAIMER: Den här artikeln är äldre än ett år och kan inte vara aktuell med senaste händelser eller ny tillgänglig information.

Vi vet alla att livet är oförutsägbart. Vid oplanerade händelser som naturkatastrofer, allvarligt väder, sjukdom och reserestriktioner blir det nästan omöjligt att bara fortsätta med sin verksamhet som vanligt ibland. Är din verksamhet förberedd på ett scenario där traditionella sätt att arbeta inte är genomförbara under en lång tidsperiod? Behöver du göra avvägningar mellan säkerhet och kontinuitet i företaget? Om du funderar på eller redan använder en lösning för en digital arbetsplats så kan du vara mer beredd än du tror.

Genom en modern digital arbetsplats likt VMware Workspace ONE kan verksamheter snabbt anpassa sig till de förväntade förändringarna på arbetsplatsen stegvis. Genom att kombinera en säker molnbaserad plattform ger Workspace ONE IT-team förmågan att distribuera en app till valfri enhet, vilket gör det möjligt för alla typer av arbetare att arbeta var som helst hela tiden, samtidigt som känslig information skyddas.

Vad händer nu?  

Under de kommande veckorna kommer vi att skriva om tjänster och resurser kring affärskontinuitet. Några av de ämnen som vi kommer att beröra är hur verksamheter hanterar övergången till distansarbete, VMwares IT- och säkerhetstipsanvändningen av molntjänster och appar samt anställdas engagemang och produktivitet under en tid med oplanerade händelser.

Anmäl tid till vårt webbinarium.


Kategori: Nyheter och höjdpunkter

Taggar:

Relaterade artiklar

Kommentarer

Inga kommentarer ännu

Lägg till en kommentar

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy