Çoklu bulut ortamında işinizi yönetmeniz için beş ipucu

Yayınlanan 11/04/2017 by blogsadmin
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

Blog sayfamızda yayınladığımız bir araştırmaya göre BT’de sahiplik merkezi BT departmanından diğer iş birimlerine doğru kayıyor. Bu da kurumlarda inovasyonu güçlendiriyor.

Bu yaklaşımın; inovasyonda özgürlük, pazar şartlarına daha iyi yanıt, yeni ürün ve servislerin daha hızlı sunulması gibi birçok faydası olsa da bazı zorlukları da bulunuyor.

Endüstri üzerindeki dijital dönüşümü hızlandırma ve rekabetçi kalma baskısı nedeniyle bu trendin yeterli BT yönetimi olmadan yaşandığında şahit oluyoruz. Bu da kurumların kontrollerini kaybetmeleri, daha önce yapılmış BT harcamalarını tekrar yapmaları ve güvenlikten ödün vermeleri anlamına geliyor. (Daha fazla sonuç için infografiğimize bakınız).

Peki, ne yapmalıyız?

Bu sorunların üstesinden gelebilmenize yardımcı olmak için dijital dönüşümünüze devam ederken ve karmaşıklığı artan BT ortamınızı yönetirken sizi destek olacak beş ipucunu açıklıyoruz.

Son raporumuzdan çıkan tavsiyeler şunlar:

  • Teknolojiye kullanıcı merkezli yaklaşın
  • Dönüşüm programları içerisinde sorumlulukları belirleyin
  • BT bütçesi ayarlayın ve bu bütçeyi koruyun
  • Mevcut ortamınızı unutmadan dijital düşünün
  • Zamanla değişecek ve evrimleşecek bir altyapı kurun

Dijitale ve BT’nin yerinden yönetimine doğru yapılan seyahat devam ediyor. Rekabetçi kalabilmenizi sağlayacak kilit noktaları ortaya çıkardığımız raporumuzu okuyun.


Category: Haberler ve Öne Çıkanlar

Tags:

İlgili Yazılar

İlgili yazı bulunamadı

Yorumlar

Yorum bulunamadı

Yorum ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy