EMPOWER: İş ortaklarımıza özel üst düzey teknik eğitim etkinliği

Yayınlanan 28/05/2018 by marcoa
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

2-4 Temmuz tarihleri arasında Viyana’da EMPOWER için iş ortaklarımızla bir araya gelmeye hazırız. Bize katılır mısınız?

VMworld’de bir süredir gerçekleştirilen Partner Exchange buluşmaları siz değerli iş ortaklarımıza özel olarak düzenlediğimiz yılın en üst düzey teknik eğitim etkinliğine dönüştü. Bu etkinliğe katılarak uzmanlarımızdan en kapsamlı ve detaylı VMware teknik eğitimini alma fırsatı yakalamış olacaksınız.

Peki, bu eğitim etkinliğinde tam olarak neler öğreneceksiniz?

  • VMware ve AWS uzmanları tarafından verilen “VMware Cloud on AWS” eğitimini ilk alanlardan biri olacaksınız.
  • SDDS, NSX ve Mobilite konularının da dahil olduğu VMware Çözüm Mimarlarıyla çözüm odaklı bire bir eğitim oturumları şeklinde düzenlenecek uygulamalı LiveFire oturumlarında en zengin teknik içeriklerle hız kazanacaksınız.
  • Bulut ve networking teknolojilerinden SDDC ve mobiliteye kadar pek çok konu hakkında gün boyu devam eden bir dizi detaylı workshop çalışmasına katılabileceksiniz.
  • Tüm bunlara ek olarak, ücretsiz VCP ya da VCAP sınavlarına katılabilecek ve VMware’in dünyanın önde gelen teknik uzmanlarının akreditasyonuyla kariyerinizde ilerleme fırsatı yakalayacaksınız.

Bu okuduklarınızla yetinmeyin! EMPOWER’a neden katılmanız gerektiğini görmek için aşağıdaki videomuzu izleyin ve buradan kayıt yaptırın.

EMPOWER, ön satış ve satış sonrası görevleri olan teknik ortaklarımızın mutlaka katılmasını tavsiye ettiğimiz bir eğitim etkinliğidir. VMware uzmanlığı ve networküne odaklanan, sektörün en iyilerinin bir araya geleceği bu üç günlük eğitim etkinliğini kaçırmayın!


Category: Haberler ve Öne Çıkanlar

Tags:

İlgili Yazılar

İlgili yazı bulunamadı

Yorumlar

Yorum bulunamadı

Yorum ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy