vInnovation On Demand: jak se rodí zítřek

Zveřejněno 02/12/2017 by blogsadmin
Upozornění: tento článek je starší než jeden rok a nemusí obsahovat aktuální informace.

VMware poskytuje inovativní IT řešení, která podnikům pomáhají udržovat náskok před konkurencí. V závěru roku 2017 jsme na online konferenci vInnovation Online předvedli, čeho všeho je možné dosáhnout.

Konferenci vInnovation Online by si neměl nechat ujít nikdo, kdo se chce dozvědět, jak realizovat digitální transformaci a utvářet lepší budoucnost. Jak ve svém příspěvku vysvětlit generální ředitel VMware Pat Gelsinger, naše převratná IT řešení pomáhají zákazníkům „odpovídat na obchodní výzvy a využívat příležitosti novým efektivním způsobem.“

Konference byla rozčleněná do čtyř klíčových strategických priorit IT:

  • Modernizujeme datové centrum: jak integrovat virtualizační technologie pro výpočetní, síťové a ukládací zdroje.
  • Nejlepší způsoby integrace veřejných cloudů: jednotná platforma pro komplexní správu různých cloudů.
  • Vybavujeme pracovníky efektivními nástroji: jak poskytovat aplikace a data, která zaměstnanci potřebují, na libovolných zařízeních.
  • Tajemství transformace bezpečnosti: objevte novou bezpečnostní architekturu, která je nedílnou součásti infrastruktury, jemně odstupňovaná a řízená pravidly.

Proběhla i živá diskuse s možností kladení otázek našemu panelu cloudových expertů, kteří radili, jak řešit některé problémy cloudové infrastruktury, zabezpečení a digitálních pracovních prostředí. Muneyb Minhazuddin, viceprezident VMware odpovědný za produktový marketing, ve svém příspěvku zdůraznil, že VMware „umožňuje realizovat hmatatelné IT projekty jako součást transformace pro digitální ekonomiku“.

vInnovation Online předkládá nové myšlenky a strategie pro využití nejmodernějších řešení a přístupů k IT. Ke konferenci se můžete buď připojit v den konání, nebo si přehrát záznam zde.

Další informace o konferenci vInnovation Online jsou k dispozici zde.


Kategorie: Novinky a hlavní zprávy

Tagy:

Související články

No related posts found

Komentáře

Zatím žádné komentáře

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy