vForum 2019

Zveřejněno 13/05/2019 by vmwareczechrepublic
Upozornění: tento článek je starší než jeden rok a nemusí obsahovat aktuální informace.

Za méně než měsíc bude zahájena další konference vForum v prostorách pražského hotelu Clarion za podpory významných partnerů z oblasti IT v čele s Dell Technologies. Letošní ročník zahájí 5. června Vice President a CTO pro oblast EMEA společnosti VMware, Joe Baguely, svým úvodním vystoupením na téma „budoucnost aplikací a infrastruktury“.

V rámci celého programu pak vystoupí řada významných a zajímavých řečníků z různých firem a oblastí IT. A tak budou mít návštěvníci možnost seznámit se blíže s tím, jak na přechod do cloudu, co obnáší virtualizace, jak jsou nové formy uchovávání dat bezpečné, jak připravit zaměstnancům ideální digitální pracoviště a mnoho dalších praktických informací z úst více než povolaných odborníků.

Eliška Jirovská, country manažerka VMware pro Českou republiku a Slovensko, ve své pozvánce uvádí: „Spolu s tím, jak digitální byznys modely mění průmyslová odvětví, hrají informační technologie stále významnější roli pří získávání konkurenčních výhod. Moderní IT pomáhá podnikům uvádět na trh inovativní myšlenky a řešení. V sázce je hodně! Je velmi důležité rozhodnout se správně napoprvé, vyvarovat se chyb a vědět co může budoucnost přinést. VMware vForum je koncipováno tak, aby vám pomohlo na vaší cestě k digitální transformaci. Myšlenky a nápady, které si s sebou odnesete, vám dají sebedůvěru k realizaci dalších kroků.“

Nezapomeňte se včas zaregistrovat ke své účasti zde a získat tak všechny informace z první ruky! Těšíme se na vaši účast!


Kategorie: Novinky a hlavní zprávy

Tagy:

Související články

No related posts found

Komentáře

Zatím žádné komentáře

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy