Společnost VMware získává ocenění

Zveřejněno 06/04/2020 by vmwareczechrepublic
Upozornění: tento článek je starší než jeden rok a nemusí obsahovat aktuální informace.

… a připravuje hyperkonvergovanou infrastrukturu na rok 2020

Autor: Nick Cross, ředitel pro infrastrukturu HCI v oblasti EMEA, VMware

Jakákoli firma, která vyvíjí nějaké řešení, ať se jedná o fyzický produkt, nebo novou službu, dobře ví, že jediným skutečným kritériem úspěchu je, co si o tomto řešení myslí zákazník.

Už více než dvacet let přicházíme s inovacemi a vyvíjíme řešení, která zajišťují potřeby našich zákazníků, od virtualizovaných serverů až po hybridní cloudy. Tento přístup se nám osvědčil – trvalý růst společnosti VMware potvrzuje, že dokážeme podnikům nabízet to, co potřebují, aby úspěšně zvládly svou vlastní digitální transformaci.

Nikde to není zjevnější než v oblasti hyperkonvergované infrastruktury (HCI). Model HCI v celém odvětví zásadním způsobem mění, jak zákazníci nasazují infrastrukturu IT. „Přestože prostředí infrastruktury datových center obecně čelí velkým výzvám, trh konvergovaných systémů nadále roste,“ řekl Sebastian Lagana, vedoucí výzkumu ve společnosti IDC pro oblast platforem a technologií infrastruktury. „Vysoká poptávka je stále zejména po hyperkonvergovaných řešeních. Dodavatelům se daří prezentovat je jako ideální základ pro hybridní a vícecloudová prostředí, protože jsou softwarově definovaná a je možné je snadno integrovat s prostředími, která jsou nezávislá na místě nasazení.“

Hyperkonvergovaná infrastruktura od společnosti VMware

Přičiněním společnosti VMware již infrastruktura HCI neznamená jen integrované úložiště a výpočetní prostředky, ale jedná se o kompletní sadu softwarových řešení, která nabízí softwarově definované sítě a pokročilou správu. Díky řešení VMware Cloud Foundation je pak dostupná v různých hybridních cloudech.

Tento přístup má mezi podniky opravdu velkou odezvu. V roce 2019 jsme dosáhli hranice 20 000 zákazníků, kteří implementaci infrastruktury HCI postavili na řešení VMware vSAN, což nám zajistilo 38% podíl na trhu softwarových řešení infrastruktury HCI. 50 % firem z žebříčku Global 2000 používá řešení vSAN, protože jim významně zjednodušuje správu a provoz výpočetní a úložné infrastruktury prostřednictvím konsolidace v minulosti dlouhodobě izolovaných prostředků. Řešení vSAN je základem pro jejich nejdůležitější aplikace a umožňuje jim tyto aplikace nasazovat tak rychle, jak vyžaduje jejich podnikání.

Převratný přínos pro podnikání

To vše je důvodem, proč významní zákazníci, jako je Nigel Barry, ředitel pro poskytování služeb v bytovém družstvu Accent Group se sídlem ve Spojeném království, uvádějí, že řešení vSAN „nemá mezi ostatními řešeními konkurenci. Splňuje všechny požadavky a nejen to. Je snadno použitelné a jedná se o odolný a redundantní systém, který můžeme snadno upgradovat, měnit a opravovat, což jsme už několikrát vlastními silami provedli.“

O tom, že přechod na infrastrukturu HCI od společnosti VMware má významný pozitivní efekt na podnikání, se přesvědčila také společnost William Hill, která se řadí mezi největší světová jména v oblasti online sázek a her. „Hlavní hnací silou podnikání na všech úrovních, od nejvyššího vedení, jako je ředitel informačních technologií nebo generální ředitel, až po posledního pracovníka, je rychlost realizace,” říká Ben Fairclough, architekt infrastruktury ve společnosti William Hill. „Naše dřívější nepružná infrastruktura nám znemožňovala přejít na vyšší úroveň. Řešení HCI nám umožnilo této úrovně dosáhnout.“

Dále konstatuje, že „teď, když máme kompletně softwarově definované datové centrum (SDDC), můžeme s nízkými náklady efektivně škálovat služby podle požadavků podnikání.”

Ze studie společnosti Forrester Consulting The Total Economic Impact™ Of VMware vSAN (Celkový ekonomický efekt řešení VMware vSAN), kterou v září 2019 nechala vypracovat společnost VMware, navíc vyplývá, že „vSAN představuje jednodušší, zabezpečené řešení úložiště s nižší cenou než tradiční úložiště a nabízí flexibilní škálování, které umožňuje pružně řešit potřeby podnikání“.

Zpráva dále uvádí, že organizace se smíšenou strukturou, které se podobají organizacím dotazovaným ve studii, mohou dosáhnout 259% návratnosti investice.

Řešení VMware vSAN získalo ocenění Produkt roku magazínu CRN

 Přínosy si uvědomují nejen naši zákazníci – strategii společnosti VMware pro infrastrukturu HCI plně podporují i naši partneři. Důkazem je, že řešení vSAN nedávno získalo ocenění Produkt roku magazínu CRN v kategorii softwarově definovaného úložiště, a to už čtvrtý rok v řadě. Je to fantastický výsledek, který dokládá, jak reagují a smýšlejí naši partneři a jejich zákazníci.

Infrastruktura HCI od společnosti VMware těmto podnikům umožňuje provádět modernizaci svým vlastním tempem. Od stávajících investic do virtualizace mohou přejít k základní a kompletní sadě funkcí infrastruktury HCI, jejichž základem je řešení vSAN, a získat tak konzistentní infrastrukturu v místním prostředí i cloudu, což jim umožní používat stejné nástroje a konzistentní provozní model.

Mohou tak napodobit společnosti jako William Hill, těžit z vyšší pružnosti IT a v konečném důsledku konzistentněji uspokojovat potřeby podnikání.

 

Věříme, že infrastruktura HCI od společnosti VMware poskytuje prostřednictvím řešení vSAN a Cloud Foundation ty nejlepší možnosti, jak už dnes dosáhnout hodnoty a současně se připravit na budoucnost. Další informace získáte například prostřednictvím následujících materiálů:


Kategorie: Novinky a hlavní zprávy

Tagy:

Související články

No related posts found

Komentáře

Zatím žádné komentáře

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy