Thales profiteert nu en in de toekomst van VMware Solutions

Geplaatst op 12/11/2018 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

VMworld 2018 Europe

Een week geleden begon VMworld 2018 Europe. Erik Sanders, netwerkspecialist bij Thales, won het felbegeerde toegangsticket tijdens de NLVMUG in Den Bosch. Hij was zeer geïnteresseerd in NSX en de mogelijkheden die deze oplossing heeft voor zijn werkgever. Lees in zijn blog waarom hij graag naar VMworld 2018 Europe wilde en wat hij daar wilde gaan doen.

Thales

Thales is een wereldwijd opererende organisatie met activiteiten op alle continenten en richt zich op markten die van vitaal belang zijn voor onze samenleving, denk aan ruimte, transport, defensie en veiligheid. Het levert kritieke systemen die het klanten mogelijk maakt om wendbaarder te worden, slimmer te denken en sneller te handelen.

Thales heeft al vele jaren met succes VMware-oplossingen in al zijn activiteiten gebruikt. Op het gebied van outsourcing produceert het private clouds met VMware die defense information bevatten – een belangrijke bedrijfsactiviteit voor de Thales Group. De technici profiteren ook van het VMware-platform omdat ze snel een IT-infrastructuur ontvangen, wat een tijdsbesparing van maanden betekent. Met VMware Horizon View biedt Thales zijn partners en onderaannemers een veilige verbinding met het interne netwerk. Deze oplossing heeft er ook voor gezorgd dat Thales in een korte tijd een ​​groot aantal virtuele werkstations heeft kunnen implementeren, terwijl de beveiligingsfuncties naadloos aansluiten op het sterke authenticatiebeleid van het bedrijf. Ook is de oplossing zeer resistent gebleken tegen inbraaktests. Thales gebruikt VMware NSX ook op zijn platforms om te voldoen aan strenge beveiligingsbeperkingen dankzij microsegmentering.

Met dergelijke stabiele VMware-oplossingen worden de cost of ownership goed gecontroleerd en worden de financiële voordelen in de loop van de tijd geverifieerd. De volgende stap voor Thales is om de samenwerking voor huidige en toekomstige klanten te ontwikkelen door het cloudbeheerplatform in te zetten.

 

Watch on YouTube


Categorie: Business, Cloud, VMWorld

Tags:

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 04/09/2017 door vmwarenetherlands

Vier redenen om te kiezen voor een cross-cloud aanpak bij IT – modernisering IT-infrastructuur

  Reden 1: Modernisering van de IT-infrastructuur Een cross-cloud aanpak biedt uw organisatie de vrijheid, keuze en controle die het nodig heeft bij het inzetten van meerdere cloud-omgevingen. Zo stelt het u in staat de digitale transformatie van uw bedrijf drastisch te versnellen, innovatie vanuit de business mogelijk te maken en competitief te blijven. Het […]

Geplaatst op 04/09/2017 door vmwarenetherlands

Vier redenen om te kiezen voor een cross-cloud aanpak bij IT – security transformeren

  Reden 2. Transformatie van de enterprise security Een cross-cloud aanpak biedt uw organisatie de vrijheid, keuze en controle die het nodig heeft bij het inzetten van meerdere cloud-omgevingen. Zo stelt het u in staat de digitale transformatie van uw bedrijf drastisch te versnellen, innovatie vanuit de business mogelijk te maken en competitief te blijven. […]

Geplaatst op 04/09/2017 door vmwarenetherlands

Vier uitdagingen voor de moderne CIO: controle over IT

  De digitale transformatie is voor veel organisaties in volle gang. Het is belangrijker dan ooit om snel te reageren op klantwensen en nieuwe marktkansen. Technologische ontwikkelingen maken het ook makkelijker snel nieuwe services en applicaties te introduceren. In dit proces speelt de CIO een sleutelrol. Het is echter niet eenvoudig om het hoofd koel […]

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy