vExperts kijken uit naar VMworld 2019

vExperts kijken uit naar VMworld 2019

Geplaatst op 02/10/2019 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

VMworld 2019 Europe staat bij veel mensen inmiddels op de agenda. Het thema ‘Make your Mark’ zal u dan ook niet zijn ontgaan. VMworld is voor de meeste vExperts (de VMworld ‘vakidioten’) een van de hoogtepunten van het jaar. Wie kan er beter dan zij vertellen waarom ook u aanwezig moet zijn? Dat komt goed uit: ze zijn zo enthousiast dat ze dat in een korte video graag aan u vertellen!

vExperts kijken uit naar VMworld 2019

Ivan de Mes
Ivan is Solution Architect bij Login Consultants. In onderstaande video vertelt hij naar welke sessies hij het meest uitkijkt. Daarnaast ziet hij uit naar het ontmoeten van nieuwe mensen op het evenement zelf maar ook tijdens de feesten en diners.

 

Dit zijn de ‘must attend-sessies’ tijdens VMworld 2019 Europe volgens de experts


Sander Berkouwer
Als CTO van SCCT kijkt Sander niet alleen uit naar de tapas en het jaarlijkse Veeam-feest. De vele sessies en hands-on-trainingen zijn ook een belangrijke reden voor hem om naar Barcelona af te reizen. Daarnaast vertelt hij enthousiast over zijn eigen sessie, waarin u meer te weten zult komen over Active Directory Administration.

 

vExperts kijken uit naar VMworld 2019

Meer weten?
Bent u benieuwd naar het evenement en wilt u meer informatie? Hier vindt u nog veel meer video’s en links naar andere interessante verhalen van VMworld-gangers. Registreren voor VMworld kan hier.


Categorie: VMWorld

Tags:

Gerelateerde artikelen

Geen berichten gevonden.

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy