Workspace ONE: voor essentiële communicatie bij onverwachte gebeurtenissen

Workspace ONE: voor essentiële communicatie bij onverwachte gebeurtenissen

Geplaatst op 01/04/2020 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

Het leven is onvoorspelbaar en met alles wat er op dit moment gebeurt zijn de effecten ook duidelijk zichtbaar en voelbaar voor veel organisaties. Een groot aantal organisaties annuleert evenementen en vergaderingen op kantoor en ontwikkelt een tijdelijk thuiswerkbeleid. Ze komen er nu snel achter in hoeverre ze echt voorbereid zijn op onverwachte gebeurtenissen. In het tweede blog van onze serie over bedrijfscontinuïteit hebben we de verschillen tussen disaster recovery en bedrijfscontinuïteit uitgelegd. In deze blog gaan we in op de manier waarop Workspace ONE in tijden van crisis naadloze bedrijfscommunicatie mogelijk maakt. 

Als werknemers door onvoorziene omstandigheden worden gedwongen hun werk op andere manieren te doen, is het voor de bedrijfscontinuïteit van groot belang om met werknemers in contact te blijven en effectief informatie door te geven aan honderden of misschien zelfs duizenden personen. De gezondheid en veiligheid van uw personeel en hun gezin staan uiteraard op de eerste plaats en daarbij draait alles om effectieve communicatie. E-mail wordt vaak vergeten of is niet toegankelijk. Daarom is het handig meerdere communicatiekanalen op te zetten. Zo weet u zeker dat u elke werknemer op tenminste één manier kunt bereiken.   

Continue communiceren via hubberichten
Met Workspace ONE Intelligent Hub-berichten kunnen organisaties realtime berichten aan alle werknemers of aan selecte groepen sturen. Met deze flexibele, cloud-gebaseerde service ontvangen gebruikers berichten zowel via de Intelligent Hub-portal in een browser als via de Intelligent Hub-app op hun mobiele apparaat.   

Workspace ONE: voor essentiële communicatie bij onverwachte gebeurtenissen

Simpele, aangepaste meldingen
Met de Notification Builder van Workspace ONE kunnen IT-beheerders en partners via Intelligent Hub meldingen schrijven, (vooraf) bekijken en de meldingen die zijn verstuurd monitoren. Een melding kan bestaan uit tekst, acties en prioriteiten voor alle medewerkers of voor specifieke groepen apparaten en gebruikers. Deze meldingen kunnen bovendien als urgent worden gemarkeerd in situaties waarin informatie snel moet worden verspreid. Verder worden ze ondersteund in de service voor pushberichten op OS-niveau, zodat u ook gebruikers die niet actief zijn kunt waarschuwen met Intelligent Hub. Zo kunt u cruciale informatie op het juiste moment doorgeven aan de juiste medewerkers, zelfs als ze geen toegang hebben tot e-mail.   

Ontdek in deze demo hoe eenvoudig het is om de Notification Builder binnen de Hub Services-console te gebruiken. Het is een eenvoudige oplossing die belangrijke voordelen biedt als uw organisatie snel en efficiënt over communicatiemogelijkheden wil beschikken ten tijde van een crisis.   

Actuele informatie met Mobile Flows
Door meldingen in combinatie met Mobile Flows te gebruiken hoeven werknemers niet meerdere apps en services te openen om taken te voltooien of informatie binnen te krijgen. Met Mobile Flows biedt u uw werknemers één bron waarin ze direct nauwkeurige informatie ontvangen. Bij onverwachte gebeurtenissen volgen berichten met informatie elkaar snel op en dit is vaak ingewikkeld. Door de geïntegreerde connectors van VMware te gebruiken in combinatie met veelgebruikte apps zoals Salesforce, Concur, Coupa en ServiceNow kunnen werknemers eenvoudig de status van een ticket bijwerken of volgen op basis van de nieuwste informatie. U kunt een groot deel van de applicatie-integraties implementeren met één klik en aangepaste integraties maken. Ga voor meer informatie en open-source documentatie naar de GitHub-site van VMware of VMware {code}. De moderne werknemer eist realtime transparantie in bedrijfscommunicatie en Mobile Flows met Workspace ONE helpt u om dat doel te bereiken.   

Het is nooit te laat om een bedrijfscontinuïteitsplan te ontwikkelen dat rekening houdt met het onverwachte. Een doordacht crisiscommunicatieplan houdt rekening met beperkte of ontoegankelijke e-mail en zet meerdere communicatielijnen op met werknemers. Workspace ONE Notification Builder en Mobile Flows met Intelligent Hub bieden u een eenvoudige en effectieve manier om uw werknemers in onzekere tijden te bereiken.   

Wat kunt u nog meer verwachten?
De komende tijd verschijnt er een blogreeks over bedrijfscontinuïteit op dit VMware blog. Blijf op de hoogte via #businesscontinues

Hebt u hulp nodig bij het opzetten van een werkomgeving op afstand? Bekijk dan onze webinar hierover.


Categorie: Nieuws

Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 02/02/2019 door vmwarenetherlands

In de spotlights: De digitale werkomgeving versterken

De eerste maand van 2019 is alweer bijna achter de rug, maar we blikken graag nog even terug op een aantal belangrijke aankondigingen die we in 2018 hebben gedaan over de digitale werkomgeving. Wij willen onze klanten support bieden. Het gaat daarbij vooral om support voor de digitale transformatie van hun bedrijf: van infrastructuur, via […]

Geplaatst op 01/04/2020 door vmwarenetherlands

11 tips voor succesvol ‘remote-first’ werken

Het leven is onvoorspelbaar en met alles wat er op dit moment gebeurt zijn de effecten ook duidelijk zichtbaar en voelbaar voor veel organisaties. Een groot aantal organisaties annuleert evenementen en vergaderingen op kantoor en ontwikkelt een tijdelijk thuiswerkbeleid. Ze komen er nu snel achter in hoeverre ze echt voorbereid zijn op onverwachte gebeurtenissen. In […]

Geplaatst op 30/03/2020 door vmwarenetherlands

Bedrijfscontinuïteit bij onverwachte gebeurtenissen: is uw organisatie hierop voorbereid?

We weten allemaal dat het leven onvoorspelbaar is. Bij ongeplande gebeurtenissen zoals natuurrampen, extreme weersomstandigheden, ziekte en reisbeperkingen is het vrijwel onmogelijk om  “business as usual” vol te houden. Is uw organisatie voorbereid op een langere periode van werken op afstand? Moet u afwegingen gaan maken tussen beveiliging en bedrijfscontinuïteit? Als u een digitale-werkplekoplossing overweegt […]

Reacties zijn gesloten

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy