Vad du inte får missa på vFORUM i nästa vecka

Publicerades den 29/03/2019 by vmwaresweden
DISCLAIMER: Den här artikeln är äldre än ett år och kan inte vara aktuell med senaste händelser eller ny tillgänglig information.

VMwares vFORUM 2019 närmar sig med stormsteg och kommer att bjuda på en dag fylld med spännande möten, intressanta föredrag och stora idéer om framtidens teknik.

På plats finns såklart vi, våra partners och kunder för att diskutera hur vi kan driva innovation med hjälp av den digitala transformationen. Här kommer lite hållpunkter från agendan som du inte får missa om du är på plats.

Datacenter och molnet

Den digitala transformationen innebär omfattande förändringar för organisationer och deras processer. För att inte hamna på efterkälken behöver IT-avdelningar också förändras. Lär dig mer om hur VMware kan hjälpa dig att leverera en integrerad IT-strategi för att modernisera ditt datacenter och samtidigt flytta över funktioner till molnet.

Du får bland annat inte missa Richard Munro, Director, Global Cloud Strategy på VMware som kommer att hålla ett föredrag från kl. 09.00 om multi-moln och att bygga grunden för nya appar och arbetsflöden.

Nätverk och säkerhet

På vFORUM kommer vi att titta närmare på tekniken i VMwares nya NSX-plattform och höra om VMwares vision för framtidens nätverk och säkerhetsvirtualisering.

Missa inte Anders Krus, Senior NSX Systems Engineer på VMware, som ska hålla en presentation om framtidens nätverk och hur dessa bör utformas kl. 13.00 på vFORUM.

Den digitala arbetsplatsen

Utforska hur ditt företag kan sänka kostnader och minska komplexitet, samtidigt som ni ökar säkerheten och de anställdas användarupplevelse med nya VMware Workspace ONE. På vFORUM kommer vi att presentera hur du på ett säkert sätt kan öppna upp för produktivitet på både mobil och PC med molnbaserad och modern hantering, för att leverera alla appar, inklusive SaaS-applikationer som Office 365.

Kl 10.50 kommer Per Gustafsson, Senior Regional Director, Nordics & Baltics på VMware att berätta om Uppsala Kommun och Västra Götalandsregionen (VGR) som använder virtuella desktops för att öka produktiviteten för anställda.

Nästa generations trender

Så kallad edge computing och IoT kommer att spela en viktig roll i att transformera vår värld. Företag försöker idag att ta tillvara på data i kombination med maskininlärning, analys och AI för att förbättra sin verksamhet, bli mer agila och upptäcka nästa generations affärsmöjligheter.

På vFORUM får du lära dig mer om hur VMwares innovativa lösningar för bland annat IoT och NFV gör det möjligt för partners och kunder att genomföra sina digitala affärsstrategier.

Missa inte Jonas Räntilä, Evangelist VMware Solutions på Fujistu, som kommer att hålla en presenation på förmiddagen om utmaningar för företag, som idag i allt större utsträckning behöver förhålla sig till tekniker som AI, IoT och hybridmoln.

Har du inte anmält dig till vFORUM än? Klicka här för att komma till registreringen: https://www.vmware-vforum.com/sweden/register-now/


Kategori: Event

Taggar: , ,

Relaterade artiklar

Publicerades den 28/08/2018 av vmwaresweden

Pressmeddelande: Det senaste från VMworld i USA

Under VMworld i USA lanserar VMware nya och förbättrade lösningar för att hantera utmaningar med multi cloud-miljöer. Med hjälp av VMware Cloud Services kommer IT-, utvecklings- och säkerhetsteam kunna hantera kostnader, processer, säkerhet och regelefterlevnad i flera moln på ett bättre sätt. Alltfler företag har en multi cloud-miljö och enligt Forrester har 89 procent av […]

Publicerades den 11/10/2019 av blogadmin

Datacentertransformation i Norden

  Av Ylva Fonselius, Nordic senior specialist Solutions ingenjör – HCI SDDC Jag började på VMware Sverige i maj 2019, så jag är fortfarande ganska ny i företaget. Min ryggsäck är generellt sätt packad med kunskap från en annan leverantör och nu har jag blivit inbjuden till att göra ett inlägg här på bloggen för […]

Publicerades den 16/07/2018 av vmwaresweden

Träna dina innovationsmuskler!

Nyligen genomförde VMware tillsammans med Cass Business School i Storbritannien en studie över hur olika organisationers innovationsarbete. Många företagsledare underskattar snabbheten och omfattningen av den digitala transformationen. De flesta organisationer investerar i innovation och har utvecklat strategier för detta arbete men ofta brister det i genomförandet – att implementera nya affärsmodeller eller att omvandla idéer […]

Kommentarer

Inga kommentarer ännu

Lägg till en kommentar

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy