En innovationskultur som levererar – andra dagen på VMworld

Publicerades den 06/11/2019 by vmwaresweden
DISCLAIMER: Den här artikeln är äldre än ett år och kan inte vara aktuell med senaste händelser eller ny tillgänglig information.

VMwares Executive VP Ray O ’Farrell öppnade upp dag två och diskuterade utmaningarna med digital transformation idag och i framtiden. Han välkomnade flera av sina olika kollegor upp på scenen för att berätta hur man bäst drar nytta av den moderna infrastrukturen och Ray betonade också att komplexa utmaningar kräver komplexa lösningar. Flera tekniska demonstrationer, inklusive nya produktuppdateringar, kategoriserades i fyra nyckelområden för att visa kraften i VMwares lösningar som nu finns tillgängliga:

  1. BUILD AND RUN: Joe Baguley – VP och CTO, EMEA – pratade om Pivotal, Tanzu Mission Control och varför VMwares Kubernetes-erbjudande är det bästa valet för kunden Swisscom.
  2. CONNECT AND PROTECT: Marcos Hernandez – Chief Technology, Networking and Security – presenterade NSX-T Intelligence och Carbon Black Workload för att klassificera och få koll på alla varningar i din miljö, samt hur Deutsche Telekom – som drivs av VeloCloud – omfamnar digital transformation när de övergår från gamla plattformar.
  3. MANAGE: Purnima Padmanabhan – VP Products, Cloud Management Business – poängterade de ekonomiska fördelarna med WaveFront, Magna och CloudHealth, som hjälper till att proaktivt undvika höga kostnader på molnet och ger rekommendationer för optimering, såsom rättigheter och styrning för att fastställa budgetpolicys.
  4. EXPERIENCE: Shikha Mittal – Director Product Management and Strategy – diskuterade hur säkerheten med Carbon Black och Workspace ONE gör det möjligt för en enda plattform att hantera alla enheter och appar inom en organisation. VMware använder denna teknik, precis som kunden Migros, som har ett framgångsrikt BYOD-program, vilket ger anställda enkel åtkomst till viktiga appar som de behöver för att göra sitt jobb.

Som avslut sammanfattade Ray hur det dynamiska samspelet mellan appar, infrastruktur, moln, nätverk, säkerhet och enheter fungerar med VMware Digital Foundation, hur detta hjälper verksamheter att lösa riktiga problem samt varför kunder och partner kan lita på VMware för att möta framtiden och bli digitala.

Sedan var det dags för Greg Lavenders – Senior VP och CTO – att gå upp på scen och han bekräftade: ”Innovationskulturen hos VMware är den bästa jag någonsin har upplevt, oavsett var (och det kommer från någon som tidigare har arbetat på Citigroup, Cisco och Sun Microsystems). Vi är bättre tillsammans. Låt oss göra avtryck.”

För att ytterligare stärka deltagarnas digitala resor framåt så avslutade extremäventyraren, Special Forces-soldaten, den tvåfaldiga BAFTA-vinnaren, bästsäljande författaren och hedersöversten Bear Grylls förmiddagen med en motiverande presentation kring hans testade förmåga att tackla självtvivel och uppmuntra innovation:

  • Failure – omfamna misslyckandet; det bygger motståndskraft.
  • Fear – kör aldrig från dina rädslor; använd dem som motivation.
  • Fire – förvandla utmaningar till makt; ge aldrig upp.
  • Faith – tro på dig själv, på andra, på en universell kraft av godhet, för trots allt… ”Everest är bara ett sinnestillstånd”.

Om du vill titta tillbaka på dagen hänvisar vi hit.


Kategori: Event

Taggar: , , , , , , , , , , ,

Relaterade artiklar

Publicerades den 29/08/2019 av vmwaresweden

Pressmeddelande: VMware levererar branschens enda kompletta mjukvarudefinierade nätverks- och säkerhetsstack byggd för multi-cloud

VMware lanserar nu en bred uppsättning nätverks- och säkerhetsinnovationer som ytterligare stärker företagets erbjudande för virtuella nätverk i molnet. VMwares mjukvarudefinierade nätverkslösningar har hittills installerats hos 13 000 kunder, hos 88 av de 100 största bolagen på Fortune 100-listan samt hos åtta av de tio största teleoperatörerna. Över 150 000 lokalkontor nås också med hjälp […]

Publicerades den 19/06/2019 av vmwaresweden

Dags för dig att sätta din prägel på framtiden – registreringen till VMworld har öppnat! 

I denna komplexa och digitaliserade värld med multi-cloud är det en rejäl utmaning att hitta de rätta verktygen för just dina behov. Det händer hela tiden nya saker i teknikbranschen, så det är viktigt att hålla koll på trender och uppdateringar som har betydelse för just din organisation. Därför jobbar vi hårt med att hjälpa […]

Publicerades den 22/11/2018 av vmwaresweden

VMworld dag ett – teknikens superkrafter och de oändliga möjligheterna

Det fanns en spänning i rummet när Jean-Pierre Brulard, Senior Vice President och General Manager för VMware EMEA, intog scenen under VMworlds första dag. Med årets tema, som är ”Possible begins with you”, stod det klart att stora grejer skulle hända. Jean-Pierre påminde publiken om att 2018 är VMworlds 20-årsjubileum, och de 12000 deltagarna i […]

Kommentarer

Inga kommentarer ännu

Lägg till en kommentar

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy