BT’nin Cross-Cloud yaklaşımına geçmesi için dört neden

Yayınlanan 10/04/2017 by blogsadmin
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

“Cross-Cloud” yani bulut sistemleri arası bir yaklaşım bulutta özgürlük, seçim ve kontrol imkanı sunarak işletmenizin dijital dönüşümüne yardımcı olabilir. Ancak birden çok bulut sistemi güvenli bir şekilde bağlayıp yönetirken aynı zamanda riski, maliyeti ve güvenliği de yönetmek zorlu olabilir.

[custom-facebook-feed id=vmware num=5]

VMware’in vCloud Air EMEA Teknoloji Uzmanı ve Teknik Yöneticisi Richard Munro, bir aracı olarak VMware’in Cross-Cloud Mimarisi ile işletmelerin bulut dönüşümlerini hızlandırmalarına yardımcılarını sağlıyor. Aşağıda yer alan video serisinde Richard, bulut sistemleri arası bir yaklaşımın işletmelerin tüm birimlerinin inovasyon yapmasına ve hedeflerini tutturmasına nasıl yardımcı olduğunu anlatırken bulut yolculuğunuza başlarken sorabileceğiniz önemli sorulara da yanıt veriyor.

1. Video: İşletmeler, Cross-Cloud ile BT altyapılarını nasıl modernize edebilir?

Dijital dönüşüm, bulut dönüşümü, iş dönüşümü – İşletmeler nereden başlayacak? BT altyapısında birleşik, entegre bir Cross-Cloud yaklaşımı işletmelerin dönüşümünü ve evrimleşmesini başlatabilir:

2. Video: Kurumsal güvenliğin dönüşümü: Cross-Cloud nasıl yardımcı olabilir?

Modern işletmelerde güvenlik, tüm uygulamalarınız için risk profiline pratik bir bakış açısı ile bakar ve bu uygulamaları korumanız için doğru değerlendirmeler sunar. VMware’in Cross-Cloud Mimarisinin NSX ile birlikte platformlar, uygulamalar ve bulutlar genelinde işletmenizi nasıl koruduğunu keşfedin:

3. Video: Dijital çalışma alanınıza nasıl güç katabilirsiniz?

Çalışma alanınız, söz konusu mobilite olduğunda basitlik ister. Çalışanlar, mobil cihazlarını ve erişimlerini özgürce seçmek ister. Ancak BT’nin yine de kontrolü gereklidir. Richard Munro, VMware’in Cross-Cloud Mimarisinin, BT’nin yardımcı olmak isteyenleri soğutmadan ortamı düzenlemesini sağlayarak dijital çalışma alanlarına hem özgürlüğü hem de kontrolü getirebileceğini anlatıyor:

4. Video: Herkese açık bulut sistemi gelecekte işletmeleri nasıl etkileyecek?

BT, işletmelerin 2020 planlarına nasıl katkıda bulunabilir? Herkese açık bulut servisleri bu planın bir parçası olabilir. İşletmenizin dönüşüm hedeflerini gerçekleştirmesine yardımcı olmak için herkese açık bulut sistemlerini nasıl entegre edebileceğinizi, süreçleri ve siloları nasıl bölebileceğinizi öğrenmek için videoyu izleyin:

VMware’in Cross-Cloud Mimarisinin bulut seyahatinize nasıl yardımcı olabileceği ile ilgili daha fazla bilgi için Cross-Cloud Radius sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Şimdi başlamak mı istiyorsunuz? Detaylı e-kitabımızı okuyun. “Hiç bilmeyenler için ağ sanallaştırma” isimli bu kitap işiniz için ağlarınızı geleceğe taşıyacak. Buradan indirebilirsiniz. 


Category: Business, Haberler ve Öne Çıkanlar, Uncategorized, VMware

Tags: , ,

İlgili Yazılar

Yayınlanan 13/03/2020 tarafından ozgee

NRF 2020 Notları: VMware, akıllı mağazalarda perakendecilerin marka deneyiminin dijital dönüşümüne yardımcı oluyor

New York’ta gerçekleşen ve perakendeyle ilgili teknolojilerin detaylıca yer aldığı NRF 2020, perakende odaklı etkinlikler arasında yine en büyüğü, en kalabalığı ve en ilgi çekicisi olmayı başardı. Etkinlikteki stantların pek çoğunda VMware teknolojisinin BT altyapılarının yapay zekası olarak konumlandığı gözlemlendi. Fuar kapsamında gerçekleştirilen ve New York şehrindeki çeşitli mağazalara yapılan bir tur olan “Retail Safari” […]

Yayınlanan 10/04/2017 tarafından blogsadmin

Bulut, eğitim sektöründe hem inovasyonu hem de BT kontrolünü sağlayabilir mi?

New College Durham’ın Bilişim ve İletişim Teknolojileri Müdürü George Wraith, teknolojinin eğitim ortamını en güncel eğitim kaynakları ile nasıl güçlendirebileceğini anlatıyor.. Yedi yıl öncesine kadar, eğitim sektörünün çoğu merkezi bir BT stratejisini takip ediyordu. Bizim kolejimiz de aynı stratejiyi uyguluyordu. Bu stratejide kilit belirleyici ise maliyetlerdi. Bu yaklaşım sayesinde insan, ekipman, kurulum ve yönetim maliyetlerini […]

Yorumlar

Yorum bulunamadı

Yorum ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy