Geleceğe İz Bırakmanın Zamanı Geldi: VMworld kayıtları başladı!

Yayınlanan 24/05/2019 by ozgee
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

Bu dijitalleştirilmiş, çok bulutlu dünyada hangi araçların ihtiyaçlarınıza uygun olduğunu keşfetmeniz zor olabilir. Teknoloji çok hızlı ilerliyor, bu yüzden şirketinizi ilgilendiren trendleri ve güncellemeleri yakından takip etmek çok önemli. Biz tam da bu sebeple müşterilerimizin ve ortaklarımızın bilgilenmesi için eğitim, atölyeler, webinarlar ve alanımızdaki öncü etkinliklere bu kadar çok yatırım yapıyoruz.

Bu yıl, EMEA bölgesindeki müşterilerimiz ve ortaklarımızla VMworld Europe’un 11. yılını kutlayacağız. 4-7 Kasım tarihlerinde Barselona’da gerçekleşecek etkinliğimizin kayıtlarının açıldığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz!

Bu yıl Geleceğe İz Bırakmanızı istiyoruz. Yüzlerce farklı teknoloji etkinliği olduğunu biliyoruz. VMworld Europe’un farklı olmasını sağlayan ise bu etkinliği BT uzmanlarının keşif merkezi olarak tasarlamış olmamız. VMworld’u, müşterilerimiz ve ortaklarımızın, teknolojiyi ve teknolojiye yön verecek güçlerini bir üst seviyeye çıkarmaları için gerekli olan bilgileri, araçları ve ortaklıkları bulabilecekleri yer olarak düşünüyoruz.

Kasım ayında Barselona’da düzenlenecek bu önemli etkinliği kaçırmamanız için şimdiden yerinizi ayırtın, kayıtlar başladı! Üstelik 26 Temmuz’dan önce kayıt yaptırırsanız indirimli fiyattan faydalanabilirsiniz.

Günümüzde karşı karşıya olduğumuz sorunları ve fırsatları tanımlayalım

Günümüzün iş ve teknoloji dünyasını tanımlayan trendleri ve temaları kapsayan önemli oturumların yer alacağı VMworld, bilgilerinizi artırmak, yeni kişilerle tanışmak ve kurumsal düşünce liderlerinden en güncel ve en önemli yenilikleri öğrenmek için en uygun etkinlik.

Bu yılki etkinlikte odak noktamız, günümüzdeki kurumsal dijital dönüşümü şekillendiren, bu dönüşümü güçlendiren konular ve trendleri kapsıyor. Hibrit ve çoklu buluttan, networking ve güvenlik aracılığıyla modern uygulamalar inşa etme ve yönetmeye kadar her şeyi programa dahil ettik. Ayrıca, dijital çalışma alanlarıyla son kullanıcı deneyimine odaklanmadan önce, hepimizin çalışma şeklini şimdiden değiştirmeye başlamış olan yeni trendleri inceleyeceğiz.

Kısacası uygulamalarınız için doğru bulutu seçmekten, karmaşık yapıdaki hibrit ortamları yönetmeye, iş açısından kritik hizmetlerinizi güvende tutmaktan bunun çalışanlarınız ve müşterileriniz için nasıl algılandığına, yapay zeka ve uç bilişim uygulamalarının önümüzdeki üç- beş yıl içinde yaşamımızı nasıl tamamen değiştireceğine kadar her şeyi ele alacağız.

Etkinlik içeriği hakkında daha ayrıntılı bilgi için, VMworld Europe 2018’in öne çıkan başlıklarına göz atın.

Önümüzdeki aylarda programa, yeni oturumlar, atölyeler ve konuşmalar eklenecek. En son güncellemeleri kaçırmamak için kayıt yaptırmayı unutmayın.

VMworld Europe, 4 Kasım’da başlıyor olabilir, ama siz hemen hazırlığınızı yapmaya başlayabilirsiniz.

Geleceğe İz Bırakmak için şimdi kayıt olun.


Category: Haberler ve Öne Çıkanlar, VMware

Tags: , , , , , , , ,

İlgili Yazılar

Yayınlanan 03/05/2019 tarafından ozgee

Çoklu bulut dünyasında uygulama karmaşıklığı ile başa çıkma

Teknolojinin kurumlar üzerindeki etkisini genellikle kurum içi, kurum dışı, bulut, veri merkezleri, ağlar, uç vs. platformlar ve altyapılar açısından ele alarak tartışırdık. Ve bu sayede maliyet optimizasyonu, çeviklik, pazara çıkış hızı, güvenlik, uyum, denetim ve tercih açısından değeri ve etkililiği ölçebilirdiniz. Bu odağın gözden kaçırdığı şey ise günümüzde işletme kararlarına yön veren şeyin gerçekte ne […]

Yayınlanan 17/03/2020 tarafından ozgee

VMware müşterilerinin uygulamalarını ve altyapılarını modernleştirmesi için genişletilmiş ürün ve hizmet portföyünü tanıttı

Yeni altyapı ve yeni ürünler ile VMware için yeni bir dönem başlıyor! VMware olarak, müşterilerimizin uygulamalarını modernleştirmesine ve daha güvenli, daha etkin bir altyapıyı yeniden oluşturmasına yardımcı olmak üzere özel olarak tasarlanmış yepyeni ürünleri ve hizmetleri kullanıma sunduk. Böylece modern uygulamalar adına VMware ve müşterilerimiz için yeni bir dönem başladı. Duyurularımızın yayınını hemen buradan izleyebilirsiniz: […]

Yayınlanan 04/03/2019 tarafından ozgee

VMworld 2018 Avrupa’da Hiper Bütünleşik Altyapı’nın Endüstriyi Nasıl Dönüştürdüğüne Tanık Olun!

Son yeniliklerin duyurulacağı, sertifikalı eğitimlerin, geniş kapsamlı ara oturumların yer alacağı ve sizi dijital dönüşümde altyapı uzmanı haline getirecek VMworld 2018 Avrupa’ya sadece birkaç hafta kaldı. Endüstri liderlerinden Yanbing Li, Christos Karamanolis, Corman Hogan ve Duncan Epping’in de bilişim teknolojilerinin geleceği hakkındaki görüşlerini paylaşacakları etkinliğimiz, 20. yılımız şerefine birçok müşterimiz, iş ortağımız ve çalışanlarımızla birlikte […]

Yorumlar

Yorum bulunamadı

Yorum ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy