Cesta k digitálnímu pracovnímu prostředí

Zveřejněno 28/02/2018 by marcoa
Upozornění: tento článek je starší než jeden rok a nemusí obsahovat aktuální informace.

O digitálním pracovním prostředí ve VMware hovoříme už roky. Ale pokud pozvete do jedné místnosti 10 lidí a zeptáte se jich, co to digitální pracovní prostředí je a jak ho dosáhnout, získáte nejméně 25 velmi zajímavých a velmi odlišných odpovědí.

Může mít totiž mnoho podob – včetně samoobslužného přístupu, katalogu aplikací nebo „virtuálního pracovního prostoru“, kde je „digitálním pracovním prostředím“ virtuální desktop.

Nedávno se a tým složený z odborníků napříč celou společností VMware — od produktových manažerů a marketérů po návrháře, vývojáře a architekty profesionálních služeb — sešel s talentovanými kreslíři a vypravěči, aby společně sestavili mapu cesty k digitálnímu pracovnímu prostředí. Smyslem mapy je nahradit stohy analýz a nekonečné prezentace srozumitelným vizuálním znázorněním postupu budování digitálního pracovního prostředí.

Žádné produkty. Žádné technologie. Jen cesta.

Zaujalo vás, co jste viděli? Stáhněte si naši nedávno vydanou studii, která se zabývá digitálním pracovním prostředím a vysvětluje přínosnost usnadnění přístupu k aplikacím, které zaměstnanci upřednostňují a potřebují k výkonu své práce.

 


Kategorie: Novinky a hlavní zprávy

Tagy: , , ,

Související články

Zveřejněno 20/01/2020 by vmwareczechrepublic

Obchodní úspěch uprostřed aplikační exploze

Historie teprve potvrdí, že se nyní nacházíme uprostřed exploze aplikací. Před deseti lety bylo na světě dostupných 52 milionů různých aplikací. Dnes je to 335 milionů a předpověď do roku 2024 říká, že jich bude téměř tři čtvrtě miliardy.

Zveřejněno 02/10/2019 by vmwareczechrepublic

Co je to Kubernetes?

V době stoupající složitosti technologií je schopnost zavádět nové aplikace a služby pro zákazníky rychle a v patřičném rozsahu přesně to, co firmy potřebují.

Zveřejněno 04/01/2018 by blogsadmin

Jak zavést NFV do praxe: osvědčené postupy

Honore‘ Labourdette, VP Global Market Development, Telco Business Group, VMware Je zcela zřejmé, že celé telekomunikační odvětví z technického a provozního hlediska přechází na virtualizované síťové funkce s pomocí virtualizace síťových funkcí (NFV) jako architekturního rámce. Mnoho operátorů již NFV zavedlo a ostatní to mají v plánu. Již není otázkou, zda odvětví telekomunikací přejde na virtualizovaná prostředí, jak […]

Komentáře

Zatím žádné komentáře

Add a comment

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy